Топ 5 автомобила, които да вземем под наем

От: Рая Иванова

Ако търсим надежден, екологичен и удобен автомобил под наем в България, сме попаднали на правилното място! Компанията Green Rent a Car предлага автомобили под наем с марката Toyota, с фокус към опазването на околната среда. По-голямата част от автопарка са с хибридно задвижване, което ще ни осигури приятно и леко шофиране, и гарантирано ниски емисии. 

Защо да изберем хибриден автомобил

Автомобилите с хибридно задвижване предлагат уникалното съчетание на двигател с вътрешно горене и електромотор. Двете технологии се съчетават чрез специално разработена планетарна безстеппенна скоростна кутия, която разпределя силата и въртящия момент по оптимален начин във всяка една ситуация. В допълнение, при всяко спиране или отнемане на педала на газта, електромоторът се използва като генератор за енергия, която се връща обратно в автомобила (рекуперация). Всичко това допринася до повишена пъргавина и намалени емисии, и разход на гориво. Toyota е световен лидер на пазара на автомобили с хибридно задвижване и предлага най-съвършенните и оптимизирани системи от този тип.

Кои коли са най-икономични

Икономичността на автомобила се определя от няколко фактора: тегло, физически размери, коефицент на съпротивление, вид на задвижването, тип на двигателя, скорост на движение, метеорологични условия, режим на шофиране (ЕКО, СТАНДАРТ, СПОРТ и др.) и стила ни на каране. Голяма част от автомобилите, които предлага Грийн Рент а Кар са с хибридно задвижване, което намаля разходите ни за гориво драстично, особено в градски условия. Ако икономичността е от ключово значение, е хубаво да се обърнем към някой от по-малките класове като Aygo или Corolla.

Какви модели ще намерим в Greenrentacar.bg

Независимо дали се нуждаем от малък градски автомобил, просторно семейно комби, гъвкав SUV или тип микробус, в Грийн Рент а Кар се намира идеалния вариант за нас. Ето кои са ТОП 5 най-добри автомобила под наем, въз основа на техните характеристики, показатели и популярност сред клиентите на компанията: Corolla, RAV4, AYGO, PROACE VERSO и новият YARIS CROSS. Ще научим повече за всеки от тях и защо те са най-добрият избор за следващото ни пътуване.

Corolla

Toyota Corolla е класически модел, преобразен за съвременната епоха. Стандартната Corolla се предлага в три разновидности на каросерии: хечбек, спортно комби и седан, като всеки от тях има свой собствен отличителен стил и индивидуалност. Corolla е оборудвана с усъвършенствани технологии и функции за безопасност, като цифрова свързаност, безжично зареждане, и серия от системи, които ни подкрепят и правят шофирането по-безопасно. Независимо от какво имаме нужда, Corolla предлага за всекиго по нещо.

RAV4

Хибридният Toyota RAV4 е чудесен избор за наемане, ако търсим SUV, който да съчетава производителност, ефективност и гъвкавост. Има просторен и комфортен салон, в който могат да пътуват комфортно до петима пътници, и огромен багажник, за всички техни принадлежности. Той се предлага с интуитивна infotainment система и е оборудван с много стандартни функции за безопасност, като предупреждение за сблъсък отпред, предупреждение за напускане на лентата (lane assist), адаптивен круиз контрол и наблюдение на мъртвата зона. RAV4 хибрид, също така, е надежден и издръжлив, тъй като е подкрепен от репутацията и гаранцията на Toyota. Когато търсим джипове, независимо дали ще шофираме в града, или ще изследваме природата, Toyota RAV4 hybrid ще ни осигури плавно, мощно и екологично шофиране.

AYGO

Toyota AYGO е малък градски автомобил, който е идеален за наемане, ако търсим лесен, забавен и достъпен начин за придвижване. AYGO има симпатичен и същевременно практичен дизайн. Малкия радиус на завиване, подкрепен от негоевите компактни габарити го правят идеалната кола за града. AYGO е лесен за шофиране и паркиране дори и в натоварените градски райони. AYGO разполага с места за петима пътници и добро, за размерите си, багажно пространство. Автомобилът е надежден и издръжлив, и е чудесен избор за наемане, ако искаме практичност и забавление на едно място.

PROACE VERSO

Функционалният Тойота Proace Verso е микробус, който е идеален за наемане, ако трябва да превозваме много хора и багаж. Просторният и комфортен салон предлага достатъчно място за главите и краката на нашите пасажери. В допълнение, разполагаме с обширно багажно пространство, увеличаващо се чрез сгъване или премахване на задните седалки. Получаваме и плъзгащи странични врати за лесен достъп. Бусът е лесен за шофиране и маневриране, благодарение на лекото управление, високата видимост и малкия радиус на завиване. Той се предлага със съвременни функции за безопасност, които носят увереност, че успешно ще достигнем до целта си. Това е практичен и многофункционален избор, който ще задоволи нашите нужди и предпочитания. Независимо дали пътуваме със семейството, с приятели или с колеги, Toyota Proace Verso ще ни осигури комфортно и надеждно пътуване.

YARIS CROSS

Новият Toyota Yaris Cross е малък SUV, базиран на хечбека Toyota Yaris, но с по-здрав и авантюристичен външен вид. Yaris Cross е добър вариант за наемане, ако искаме компактен, ефективен и универсален SUV, справящ се с различни терени и метеорологични условия. Yaris Cross има просторен и практичен салон, побиращ до петима души. Задните седалки могат да се сгъват или плъзгат, за да се създаде повече място за багажа или за пътниците. В зависимост от нивото на оборудване, можем да получим много функции за безопасност: адаптивен круиз контрол (темпомат), асистент за проследяване на лентата, система за предварителен сблъсък, асистент за пътни знаци, монитор за слепите зони и други. Yaris Cross е стилен, забавен и практичен SUV, който може да задоволи всевъзможни изисквания, предпочитания и нужди. Дали ще шофираме в града, или ще изследваме природата, Toyota Yaris Cross ще ни осигури комфортно и надеждно пътуване.

Това са ТОП 5 модели автомобили и бестселъри под наем от Green Rent a Car. Всички автомобили са нови, надеждни, ефективни, иконимични и универсални, и могат да задоволят различни нужди, предпочитания и изисквания. Дали се нуждаем от малък градски автомобили, компактни SUV, просторни бусове или луксозни модели - можем да ги намерим онлайн на greenrentacar.bg. Грийн Рент а Кар - най-добрият избор за наемане на хибрид Toyota в България за всеки повод.

Добави коментар