Открий своя рент-а-кар автомобил

Комби и минивани под наем

TOYOTA COROLLA TS HYBRID A/T

TOYOTA COROLLA TS hybrid A/T

2024

Автоматична

5 места

122

5 врати

3 куфара

Бензин / Хибрид

Климатроник

Виж повече

Допълнителни екстри

WiFi router

WiFi router

5.00 € / ден 

i
GPS

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i
Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2.50 € / ден - 50.00 € макс.

i
Вериги

Вериги

30.00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

110.00 € макс. / еднократно

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

от 70.00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30 € макс. / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70.00 € / ден

i

Когато се подготвя пътуване, важна част от планирането е правилният избор на превозно средство. Така пътниците ще се чувстват добре и ще им бъде удобно. Кога е удачен изборът на миниван под наем и какви са предимствата от това? За кои хора са подходящи рент а кар комбитата и може ли да се довериш на Greenrentacar.bg?

Защо да избереш автомобили комби под наем

Миниванът представлява комбинация между лек автомобил и микробус, а основното му предимство са компактните размери и достатъчно голямото място за транспорт. Често е предпочитан при необходимост от транспортирането на повече хора и техните багажи. Използва се и за служебни срещи на партньори и колеги, приятели и роднини. Комбито е по-изгодното решение от наемането на няколко автомобила. Когато се колебаеш дали това е правилното превозно средство за вас, помисли колко куфара трябва да се поберат в багажника и колко са хората за транспортиране? Ако бройката и в двата случая е около 10, тогава миниванът е отлично решение.

Благодарение на сравнително компактните си размери комбитата са подходящи за пътувания както в градовете, така и в селата. С тях преминаваш през по-стеснените улици, достъпни само за автомобили. В същото време в миниваните има достатъчно място за багажите и пътниците, които да се чувстват удобно. 

Използването на комбитата е подходящо за различни цели и най-често са предпочитани при пътувания извън града или за празнични събития. Отлично решение са за транспортиране на гостите на сватбата или дори младоженците. Използват се и за бизнес цели и при необходимост от прекарване на по-голям товар. Наемането на комбита е значително по-изгодното решение от плащането на таксита за отделните пътници. Нека ти представим и останалите предимства на миниваните и за кого са подходящи.

Какви са техните предимства

Използвайки минивани под наем ще поличиш:

  • комфортни условия – това са съвременни и модерни превозни средства, оборудвани с удобен и просторен интериор. Пасажерите ще се настанят удобно дори и ако са с повече багаж поради наличието на огромно багажно отделение;
  • маневреност – миниваните представляват доста маневрени автомобили, даващи увереност за прецизност в управлението. С подобно превозно средство със сигурност ще стигнеш до крайната си цел;
  • голям избор от моделиавтопаркът предлага разнообразие от видове и модели комби коли на марките Тойота и Лексус. Това дава възможност за проява на гъвкавост в избора, който да съвпада най-добре с нуждите ти;
  • спестяват средства – комби колите позволяват транспортирането на по-голям багаж и хора с едно наемане на превозно средство, вместо на няколко отделни коли. Спестявате и от гориво, тъй като зреждането на един резервоар не е като това на няколко отделни превозни средства.

Когато използваш Rent a Car услугите, от теб се снема отговорността за следене на техническото състояние на миниваните, както и да плащаш техните данъци, застраховки, винетни такси. Не се налага да ги съхраняваш на твой терен, да им правиш годишни технически прегледи и сервизни обслужвания. Всички тези задължения са на компанията Greenrentacar.bg. Това са и основните предимства от използването на Рент а Кар услугите в България, а ние сме сред лидерите в бранша.

От кого са предпочитани

Комбитата са семейни коли с достатъчно пространство за товарене на целия багаж и всички членове на семейството. Може да се използва за семейни разходки, почивки или за пътуване на гости в приятели и познати. Ако нямаш шофьорска книжка и право да управляваш моторни превозни средства, ние можем да ти осигурим професионален шофьор, който ще се грижи за твоето безпроблемно транспортиране до желаната дестинация.

Често миниваните са предпочитани и от бизнесмените, които очакват важни гости от друга държава или град, както и за пренасянето на по-голям товар от едно място на друго. В други случаи се използват от частни лица за транспортиране на дадено оборудване до обект и неговото връщане след приключване на оперативна дейност.

В много случаи миниваните се използват за транспортирането на гостите на дадено мероприятие до ритуалната зала, мястото за празнуване, при рождени дни и т.н. Това са предпочитани автомобили от многочленните семейства, които са тръгнали на гости, на почивка, на разходка. Комбито е отлично решение за превоза на 6-7 човека и техните багажи. Пътуването с подобно превозно средство е много по-забавно и приятно, тъй като в него се намират повече познати хора, които се забавляват помежду си.

Защо да резервираме от Greenrentacar.bg

Като лидери в отрасъла на местно ниво, ние предлагаме голямо разнообразие на комби автомобили от марките Toyota и Lexus. Освен предоставянето на коли под наем, ние предлагаме и много допълнителни онлайн услуги, като възможност за добавяне на детско столче, безжичен WiFi рутер, GPS навигатор, пълен резервоар с гориво, вериги при пътувания през зимата и дори персонален шофьор.

Уеб-платформата ни за отдаване под наем на комби автомобили е изключително удобна и интуитивна за навигация както през настолни, така и през мобилни устройства. Всички отбелязани допълнителни услуги автоматично се калкулират в общата цена и предварително виждаш колко дължиш. Това дава пълна свобода на клиента за преценка на разходите му при пълния пакет от нужни услуги, а при необходимост от допълнителна консултация, нашите оператори ще ти съдействат.

Миниваните на Greenrentacar.bg винаги се поддържат в идеално техническо и външно състояние. Преди доставка преминават през автомивка и дезинфекция на салона. Интериорите са ароматизирани с приятно ухание, което ще направи пътуването ти още по-удивително.

Имаш възможност да получиш доставка на желания миниван във всяка точка на България, а ако се намираш в радиус от 40 км от София или Пловдив, ще ти бъде докаран напълно безплатно. Автомобилите ни винаги са с пълен резервоар, така че да не се притесняваш за горивото. При необходимост от допълнителни запитвания, съдействие или помощ, свържи се с наш квалифициран представител, който с радост ще обсъди нуждите и предпочитанията ти, за да предложи подходящо решение.

Виж повече Скрий