Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

Детското столче осигурява комфортно и безопасно пътуване на по-малките деца. Предназначени са за възраст между 8 месеца и 4 години (от 9 до 18 кг.). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка.

WiFi router

5.00 € / ден 

Бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният Wi Fi рутер е лек, без кабели и с компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

Навигационната система на Toyota предлага пълно покритие с карти за Европа, свързани услуги като Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, които предупреждават шофьора за камери по пътя, свободни парко места, бензиностанции и цени на гориво, информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, Wi Fi антена.

Допълнителен шофьор

2.50 € / ден - 50.00 € макс.

Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 2,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

Меката седалка на допълнителния Booster осигурява комфортно и безопасно пътуване на по-големите деца – на 3 и повече години (от 18 до 36 кг.).

Пътуване в чужбина

от 70.00 € / еднократно

Пътуването с автомобил под наем извън територията на страната е лесно и напълно достъпно. За безпроблемно придвижване през границите, се получава пълномощно за управление на наетия автомобил със застраховка, валидна за територията на предварително заявените държави.

Предплатено гориво

110.00 € макс. / еднократно

Наетият автомобил се доставя с пълен резервоар, а опцията предплатено гориво позволява връщането му с празен. Това спестява време и средства, без притеснение за зареждане при връщане.

Вериги

30.00 € / еднократно

При планиране на шофиране в зимни условия, добавянето на тази опция към наетия автомобил позволява за безпроблемно пътуване, независимо от дестинацията. Веригите за гуми са чудесно решение за подобряване на сцеплението на автомобила на сняг и лед.

Priority rent

30 € макс. / еднократно

Бърз, сигурен и надежден начин за резервиране на автомобил, който спестява предварително чакане за наемането му. С VIP Priority rent нашите клиенти получават наетия автомобил на момента - в предварително оказано време и място за доставка.

Персонален шофьор

70.00 € / ден

Наемане на персонален шофьор осигурява максимално възползване от времето си, по време на пътуване. Професионалните шофьори на Greenrentacar.bg предлагат транспортни решения, съобразени с нуждите на нашите клиенти. Те определят броя пътувания и дестинациите, за които наемат своя личен шофьор. Горивото не е включено в цената, а за всеки извънработен час, се заплащат по 10.00 € на час.