Коли под наем Русе

България е чудесна страна, която предлага по нещо специално за всеки тип пътници. В страната ни има много места, които съдържат реликви от миналото. Именно Русе е едно от тези места. Градът е разположен по поречието на река Дунав, в северната част на страната. Русе притежава уникална смесица от сгради с европейско наследство и национални паметници, които напомнят за славното му минало. В близост до града има десетки антични крепости и археологически резервати. Русе е идеален за разходки. Дори при кратка разходка пеш, може да видим някой от неговите исторически паметници и сгради. Например, Паметникът на свободата, който се намира в центъра на Русе и изобразява женска фигура, стискаща меч в лявата си ръка, докато сочи с дясната си посоката, от която са пристигали освободителите.

За да уловим всеки миг, който пъстрият град Русе ни предлага, най-доброто решение за престоя ни там - е наемът на кола. Когато изберем кола под наем си спестяваме загуба на голяма част от личното ни време, както и допълнителни разходи за транспорт, като автобус или таксита. Тази rent-a-car услуга в Русе не се използва само с цел ваканция и забавления. Има много хора, които нямат личен автомобил и когато имат нужда от такъв, избират да използват именно услугата „кола под наем“, за да свършат своите задачите и ангажименти. По този начин, успяват да си спестят разходите, които човек има по личния си автомобил.

Виж повече Скрий

От къде да наемем кола в Русе

Ако трябва да се възползваме от удобството на кола под наем в Русе, може да използваме платформата ни за резервации Greenrentacar.bg. Автомобилите в сайта ни са подредени по категории и съответно по цени, което прави избора на кола много по-лесен. С предварителна онлайн заявка през нашия сайт, избраният рент-а-кар автомобил ще ни очаква на посочената от нас дестинация и разбира се, в желания от нас час. Ако пък стартираме пътуването си от някой от останалите големи градове на страната, като София или Бургас, може да наемем автомобил на място в някой от нашите офиси. Грийн Рент а Кар има целогодишни офиси в Бургас и София. За всички наши клиенти, които планираме пътуване до Русе от изброените градове, гарантираме че нашият екип от професионалисти ще ги очаква с усмивка и ще им помогне в избора на правилната кола под наем, индивидуално за тях и техните нужди.

Какви видове автомобили има в автопарка

Няма нужда да пътуваме до далечен град в чужбина и да плащаме за скъпа екскурзия, като може да се насладиш на европейския привкус, който ни предлага Русе. Добрата почивка върви ръка за ръка с гарантиран, качествен и сигурен транспорт. Такъв тип транспорт ще открием в нашия автопарк, който е изключително разнообразен. Видовете коли, които предлагаме са различни класове и всички те си имат своите предимства.

  • Икономични - този тип коли са чудесен избор за пътуване на кратки разстояния, защото имат много добър разход на гориво, и са много маневрени в градски условия, особено когато има задръствания. Също така, са и лесни за паркиране в тесни пространства.

  • Компактни – тези коли под наем са най-предпочитаният избор в Русе и не само, защото освен, че са компактни и управлението им е лесно, те са и икономични.

  • SUV 4x4 – в нашия автопарк има голямо разнообразие от такъв тип автомобили. Сегментът SUV 4x4 предлага удоволствие от шофирането от високо, както и от многото място за личния ни багаж и за всички пътници в автомобила. Ако сме привърженик на адреналина, подобен тип кола под наем са подходящи за нас.

  • Лимузини – бест селъри сред колите ни под наем, най-вече за специални събития, като бал, сватба и други празнични моменти. Нашите лимузини са с луксозен екстериор и интериор и притежават екстри, които правят пътуването незабравимо.

  • Комби автомобили – тези коли са наемани предимно от семейства, които имат малки деца и трябва да поберат целия багаж, нужен за пътуването им. Нашите комби автомобили са просторни и много практични, тъй като имат голям багажник, а за още повече място задните им седалките се свалят.

  • Бусове – чудесен избор на превозно средство, подходящо за трансфери, защото нашите бусове са нови и предлагат удобни места за всички пътници. Друга причина, поради която клиентите ни предпочитан наема на бус, е планирана почивка с голяма група приятели. Нашите бусове са 7 и 9-местни.

  • Купе/кабриолети – много авантюристични коли, предпочитани предимно от двойки, които искат да се заредят с допълнителен адреналин през пътуването си. Нашите купета са бързи и се отличават с характерен стил, който определено прави голямо впечатление на пътя.

Как да наемем

Наемът на кола в Русе онлайн е лесна задача, защото нашият сайт е модерен и интуитивен. От главната навигационна лента, просто трябва да изберем автопарка. Когато вече сме на страницата с коли забелязваме, че са подредени по категории и цени. В ляво има меню, което прави избора на кола много по-бърз, защото може да селектираме и филтрираме харатктеристиките на автомобила, от които имаме нужда. Избираме брой места, след това скоростна кутия и вид на гориво. След като изберем своята рент-а-кар Toyota, с натискането на бутона „виж повече“ сайтът ще ни отведе само няколко стъпки преди резервацията, където може да открием подробна информация за автомобила, както и снимки. Има бърза опция за добавяне на допълнителни екстри, които да направят пътуването още по-комфортно. Остават само няколко неща, които трябва да се попълнят преди да заявим резервацията, като място и данни на наемане и връщане, както и разбира се, лични данни. След като попълним нужната информация, избираме начин на плащане и резервацията ни е потвърдена.

Избор на кола може да се извърши и на място в нашите офиси.

Защо да се доверим на Greenrentacar.bg

Ние не предлагаме просто коли под наем, ние предлагаме на нашите клиенти много повече. Удоволствието от шофирането на Тойота от нашия автопарк е гарантирано, а положителните емоции са в пъти повече. Нашият екип е с дългогодишен опит и изгражда доверие към клиентите още преди подписването на договора. Колите ни са нови, предимно хибридни, икономични и имат много предимства пред останалите. Ние осигуряваме на водача вълнуващо чувство от това да управлява нов автомобил с много екстри. Нашите цени са разнообразни и по този начин гарантираме, че в нашия автопарк има кола под наем за всеки тип водач. За нас, най-важно е доверието на клиентите.

Виж повече Скрий