Коли под наем Русе

България е чудесна страна, която предлага по нещо специално за всеки тип пътници. В страната ни има много места, които съдържат реликви от миналото. Именно Русе е едно от тези места. Градът е разположен по поречието на река Дунав, в северната част на страната. Русе притежава уникална смесица от сгради с европейско наследство и национални паметници, които напомнят за славното му минало. В близост до града има десетки антични крепости и археологически резервати. Русе е идеален за разходки. Дори при кратка разходка пеш, може да видим някой от неговите исторически паметници и сгради. Например, Паметникът на свободата, който се намира в центъра на Русе и изобразява женска фигура, стискаща меч в лявата си ръка, докато сочи с дясната си посоката, от която са пристигали освободителите.

За да уловим всеки миг, който пъстрият град Русе ни предлага, най-доброто решение за престоя ни там - е наемът на кола. Когато изберем кола под наем си спестяваме загуба на голяма част от личното ни време, както и допълнителни разходи за транспорт, като автобус или таксита. Тази rent-a-car услуга в Русе не се използва само с цел ваканция и забавления. Има много хора, които нямат личен автомобил и когато имат нужда от такъв, избират да използват именно услугата „кола под наем“, за да свършат своите задачите и ангажименти. По този начин, успяват да си спестят разходите, които човек има по личния си автомобил.

Виж повече Скрий

Открий своя рент-а-кар автомобил

 • Всички
 • Мини
 • Икономични
 • Компактни
 • SUV 4x4
 • Комби/Минивани
 • Бусове

От къде да наемем кола в Русе

Ако трябва да се възползваме от удобството на кола под наем в Русе, може да използваме платформата ни за резервации Greenrentacar.bg. Автомобилите в сайта ни са подредени по категории и съответно по цени, което прави избора на кола много по-лесен. С предварителна онлайн заявка през нашия сайт, избраният рент-а-кар автомобил ще ни очаква на посочената от нас дестинация и разбира се, в желания от нас час. Ако пък стартираме пътуването си от някой от останалите големи градове на страната, като София или Бургас, може да наемем автомобил на място в някой от нашите офиси. Грийн Рент а Кар има целогодишни офиси в Бургас и София. За всички наши клиенти, които планираме пътуване до Русе от изброените градове, гарантираме че нашият екип от професионалисти ще ги очаква с усмивка и ще им помогне в избора на правилната кола под наем, индивидуално за тях и техните нужди.

Какви видове автомобили има в автопарка

Няма нужда да пътуваме до далечен град в чужбина и да плащаме за скъпа екскурзия, като може да се насладиш на европейския привкус, който ни предлага Русе. Добрата почивка върви ръка за ръка с гарантиран, качествен и сигурен транспорт. Такъв тип транспорт ще открием в нашия автопарк, който е изключително разнообразен. Видовете коли, които предлагаме са различни класове и всички те си имат своите предимства.

 • Икономични - този тип коли са чудесен избор за пътуване на кратки разстояния, защото имат много добър разход на гориво, и са много маневрени в градски условия, особено когато има задръствания. Също така, са и лесни за паркиране в тесни пространства.

 • Компактни – тези коли под наем са най-предпочитаният избор в Русе и не само, защото освен, че са компактни и управлението им е лесно, те са и икономични.

 • SUV 4x4 – в нашия автопарк има голямо разнообразие от такъв тип автомобили. Сегментът SUV 4x4 предлага удоволствие от шофирането от високо, както и от многото място за личния ни багаж и за всички пътници в автомобила. Ако сме привърженик на адреналина, подобен тип кола под наем са подходящи за нас.

 • Лимузини – бест селъри сред колите ни под наем, най-вече за специални събития, като бал, сватба и други празнични моменти. Нашите лимузини са с луксозен екстериор и интериор и притежават екстри, които правят пътуването незабравимо.

 • Комби автомобили – тези коли са наемани предимно от семейства, които имат малки деца и трябва да поберат целия багаж, нужен за пътуването им. Нашите комби автомобили са просторни и много практични, тъй като имат голям багажник, а за още повече място задните им седалките се свалят.

 • Бусове – чудесен избор на превозно средство, подходящо за трансфери, защото нашите бусове са нови и предлагат удобни места за всички пътници. Друга причина, поради която клиентите ни предпочитан наема на бус, е планирана почивка с голяма група приятели. Нашите бусове са 7 и 9-местни.

 • Купе/кабриолети – много авантюристични коли, предпочитани предимно от двойки, които искат да се заредят с допълнителен адреналин през пътуването си. Нашите купета са бързи и се отличават с характерен стил, който определено прави голямо впечатление на пътя.

Как да наемем

Наемът на кола в Русе онлайн е лесна задача, защото нашият сайт е модерен и интуитивен. От главната навигационна лента, просто трябва да изберем автопарка. Когато вече сме на страницата с коли забелязваме, че са подредени по категории и цени. В ляво има меню, което прави избора на кола много по-бърз, защото може да селектираме и филтрираме харатктеристиките на автомобила, от които имаме нужда. Избираме брой места, след това скоростна кутия и вид на гориво. След като изберем своята рент-а-кар Toyota или Lexus, с натискането на бутона „виж повече“ сайтът ще ни отведе само няколко стъпки преди резервацията, където може да открием подробна информация за автомобила, както и снимки. Има бърза опция за добавяне на допълнителни екстри, които да направят пътуването още по-комфортно. Остават само няколко неща, които трябва да се попълнят преди да заявим резервацията, като място и данни на наемане и връщане, както и разбира се, лични данни. След като попълним нужната информация, избираме начин на плащане и резервацията ни е потвърдена.

Избор на кола може да се извърши и на място в нашите офиси.

Защо да се доверим на Greenrentacar.bg

Ние не предлагаме просто коли под наем, ние предлагаме на нашите клиенти много повече. Удоволствието от шофирането на Тойота или Лексус от нашия автопарк е гарантирано, а положителните емоции са в пъти повече. Нашият екип е с дългогодишен опит и изгражда доверие към клиентите още преди подписването на договора. Колите ни са нови, предимно хибридни, икономични и имат много предимства пред останалите. Ние осигуряваме на водача вълнуващо чувство от това да управлява нов автомобил с много екстри. Нашите цени са разнообразни и по този начин гарантираме, че в нашия автопарк има кола под наем за всеки тип водач. За нас, най-важно е доверието на клиентите.

Виж повече Скрий