Коли под наем Варна

Варна често е наричана Морската столица на България, и като всяка „столица“, тя определено задържа вниманието си върху своите посетители за дълго време. Районът около Варна също е впечатляващ. В близост до морския град има невероятна природа и архитектура, които заслужават да бъдат посетени поне за ден. От тайни плажове до скални образования и крепости, Варна и околността притежават места, които ще запълнят очите и сърцата ни.

Планирали сме внимателно всяко едно от местата, които искаме да посетим, но внезапно колата ни се разваля и проваля всички наши планове? Или пък, някой от избраните дестинации са трудно проходими за нашият личен автомобил, а много искаме да стигнем до тях. Нека си спестим тези сценарии, като изберем услугата кола под наем за своите планове. В нашия автопарк има подходяща кола, за да се наслади всеки водач на пътуването си.

Виж повече Скрий

Можем ли да наемем кола във Варна

Греен Рент а Кар предлага удобни начини за наем на коли във Варна и не само! Чрез предварителна заявка, избраната кола от разнообразния автопарк на рент-а-кар компанията, може да бъде доставена до всяка точка на територията на страната. Кола под наем е услуга, която набира все по-голяма популярност и у нас. Голям брой хора се възползват от наем на автомобил за своята планирана ваканция. Интересът към този тип коли във Варна - за бал, сватби или други по-специални събития също е голям. Например, ако искаме да отидем на бала си със спортен автомобил, който крие под капака си 477 конски сили, можем да ти осигурим това вълнуващо изживяване. Във Варна живеят много млади хора, които обичат да се забавляват, като разнообразяват пътуването си и наемат коли или бусове под наем. В нашия нов и интуитивен сайт, който е много лесен за използване, може онлайн лесно и удобно да се наемат коли. Може предварително да се изберат допълнителните екстри, като например детска седалка и личен шофьор, или друга услуга, която ще направи по-удобно пътуването ни. Цените на услугите са предварително посочени.

Къде има офис на Greenrentacar.bg

Офисите на Грийн Рент а Кар са разположени в големите градове на страната с локации, удобни за съграждани и туристи. Те лесно се разпознават по забележимия си дизайн, в комбинация от зелен, син и черен цвят, заимсвани от логото на компанията. Greenrentacar.bg/locations е мястото, където лесно може да откриеш офисите на компанията. В град Бургас офисите на Грийн Рент а Кар са два. Единият се намира в близост до най-големия мол в града – Мол Галерия, другият офис в града се намира на Терминал 2 в зоната на пристигащи. В София може да откриеш офиси на компанията на паркинга на The Mall, както и в близост до най-голямото летище в страната. Това е удобна локация за пристигащи в България туристи, които искат да наемат кола и да направят престоя си в страната по-практичен и удобен. Във Варна офисът се намира в зоната на пристигащи на Терминал 2..

Какви са условията

Преди да се впуснем в щуро рент-а-кар приключение във Варна, е необходимо да се запознаем с общите условия за наем на автомобил. Има някои важни неща, които не трябва да пропускаме. Например факта, че наемателят на автомобила трябва да е минимум на 21 години или шофьор с опит поне 3 години, и разбира се, да притежава валидна лична карта и шофьорска книжка. Също е необходимо да притежава дебитна или кредитна карта, която ще му трябва за депозита. Освен условията преди наемане на кола, има и условия след наемането й, които трябва да знаем. Например, това че трябва да спазим часа за връщане, защото в противен случай се налагат глоби. Условията за наем са публикувани в сайта на Греен Рент а Кар, така че може предварително да се запознаем с тях, като по този начин си спестяваме време и си отговаряме на много от въпросите, които минават през ума ни преди да резервираме кола.

Защо да изберем Greenrentacar.bg

Автопаркът на Green rent a car е запълнен изцяло от нови, предимно хибридни автомобили на любимата японска марка Toyota. Компанията предлага модели за всеки тип водач. Разнообразие от икономични, спортни, компактни и луксозни коли радват ежедневно своите наематели. В нашия екип работят професионалисти с дългогодишен опит, които ще отговорят на всеки въпрос и ще ни помогнат в избора коя кола под наем да изберем, според своите планове. Удоволствието от избора на нов автомобил под наем и доброто обслужване са само началото на едно незабравимо рент-а-кар изживяване. Още със сядането зад волана на автомобил от нашия автопарк, настроението се приповдига и няма да имаме търпение да потеглим. Всички наши автомобили са комфортни и правят пътуването много приятно. Също така, са оборудвани с най-новите системи за безопасност, както и с много допълнителни екстри, които създават усещане за сигурност и комфорт не само за водача, но и за всички останали пътници в автомобила.

Трафикът във Варна е динамичен, местата за паркинг са ограничени, също така има вероятност често да попадаме в задръствания, особено ако посещението ни във Варна е през летния сезон. Точно в тези ситуации, нашите коли под наем са много подходящи, защото в автопарка ни има компактни коли, които са много лесни за управление и паркиране в града. Освен това, повечето от автомобилите ни са с автоматична скоростна кутия, което прави пътуването в задръстване по-неусетно.

Ако типът на купето е важен за нас, в Greenrentacar.bg откриваме купета за всеки тип водач - Хечбек, SUV, пикап, спортно купе или най-предпочитаната кола под наем - седан. Ако външният вид е важен за нас, защото искаме кола под наем за специални събития, нашите превозни средства са нови и се поддържат в отлично състояние, без значение от целта на тяхното пътуване. Ако за нас интериорът на автомобила има значение - да предлага удобство и комфорт по време на пътуването, то тогава в Greenrentacar.bg определено ще открием най-подходящата кола за нашите предпочитания. В нашите автомобили не липсват удобни подлакътници, поставки за кафе, GPS навигация и още куп други екстри, които със сигурност ще направят пътуването ни страхотно.

Като водеща компания в сферата на рент-а-кар услугите в България, ние не предлагаме само комфортни и съвременни автомобили на световната марка Тойота, ние предлагаме незабравимо пътуване, изпълнено с чувство за сигурност, лукс и пълен комфорт.

Виж повече Скрий