Открий своя рент-а-кар автомобил

Джипове под наем

TOYOTA C-HR HYBRID A/T

TOYOTA C-HR hybrid A/T

2022/2023

Автоматична

5 места

184

5 врати

2 куфара

Бензин / Хибрид

Климатроник

Виж повече

Допълнителни екстри

WiFi router

WiFi router

5.00 € / ден 

i
GPS

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i
Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2.50 € / ден - 50.00 € макс.

i
Вериги

Вериги

30.00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

110.00 € макс. / еднократно

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

от 70.00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30 € макс. / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70.00 € / ден

i

Днес по света се срещат много 4х4 джипове от различни марки. Те се управляват от хора с различни доходи, появявайки се по улиците на всеки по-голям или малък град. Кога е подходящо възползването от рент а кар услугите за SUV коли под марките Тойота и Лексус и кое е особеното при тяхното задвижване? Какво ниво на комфорт и удобство предлагат и защо да се довериш онлайн на Greenrentacar.bg?

Защо да изберем SUV 4x4 джипове под наем

Категорията автомобили SUV като цяло е предназначена за шофиране извън пътя. Тези огромни возила са масивни и много здрави, което ги прави още по-подходящи за преодоляване на силно релефни терени. Въпреки това съществуват и градски 4х4 джипове, които са с елегантен и изтънчен дизайн. Те са по-представителни и стилни. Подходящи са за ходене по официални лични и служебни срещи.

4х4 джиповете имат изключително мощни двигатели, но се отличават с комфортното си и плавно возене. Те са много здрави, тъй като, както споменахме, са проектирани за преодоляване на силно релефни терени и неблагоприятни условия. Поради техния “масивен” дизайн, много хора ги използват за демонстрация на статут и възможности. Други са фенове на по-големите и мощни превозни средства, а трети искат да задоволят любопитството си от шофиране на 4х4 машина. Но кое прави специално подобно задвижване в съвременните джипове?

Как се осъществява задвижването

Когато става дума за 4х4 задвижване при съвременните джипове, това означава, че и четирите колела получават въртящ момент от двигателя. За целта са използвани няколко допълнителни агрегата в трансмисията на машината, което съответно води и до повишено тегло на самия автомобил. За да се постигне независимост в задвижването на всяка от гумите, въртящият момент на двигателя се прехвърля не на една, а на две оси. Цялото разпределение е посредством специална разпределителна кутия.

Най-съществените предимства на 4х4 задвижването при съвременните джипове под наем е:

  • повишена проходимост през терени извън пътя – такива са каменистите и пепеляви маршрути, кал, сняг, дъжд;
  • възможност за преодоляване на силно релефни и хълмисти терени, при които не всички четири колела докосват земята;
  • повишена устойчивост и управление при вземане на завои с висока скорост или при преминаване през хлъзгав и неустойчив терен.

Какво удобство ни предлагат

Едно от най-големите удобства вече беше обсъдено, а именно възможността за преодоляване на всякакви възможни терени и в различни екстремни условия. Подобни джипове са с големи гуми и протектори, за да са устойчиви при подобни неблагоприятни условия. Мощността на двигателя ги прави без аналог, когато трябва да се премине през труден терен. За това спомага и повишената здравина на окачването и кабината, която е върху рамка.

Съвременните джипове осигуряват огромно багажно отделение, позволяващо поместване на голям брой товари. 

Освен за шофиране извън пътя, 4х4 джиповете са предпочитани и за бизнес пътувания. Новите и луксозни решения на марките Toyota и Lexus са изключително представителни и комфортни. Те притежават съвременна, елегантна, заоблена и същевременно строга визия, което я прави подходяща както за мъжете, така и за жените. Удобството по време на пътуване е неповторимо поради използването на най-съвременните технологии и методи.

Предлаганите от Greenrentacar.bg 4х4 джипове под марките Тойота и Лексус във вътрешността си са достатъчно просторни, за да се чувстват пътуващите комфортно. Подобни превозни средства пристигат и с много допълнителни екстри, подобряващи нивото на удобство за всеки от пътниците. Това може да е подгряване на седалките през зимата, мощна климатична система за най-добър микроклимат дори и в суровите зимни месеци, мощни аудио и видео системи за максимално забавление и много други.

4х4 джиповете са невероятно внушителни, създавайки впечатление за мощ, сила и преодолимост на всякакви препятствия. Често хората ги предпочитат, не само заради красивата им визия и комфорт, който предоставят, но и заради демонстрацията на по-висок статут в обществото. Това все пак са превозни средства, които са характерни само за заможната част от населението и са предпочитани, когато това трябва да се изрази пред околните хора. 

Ламарината, от която е изработено купето, е много дебела и е устойчива на различни по сила удари. Това прави 4х4 джиповете много здрави дори и при неволно ПТП с друго превозно средство.

Защо да наемем от Greenrentacar.bg

Като компания сред лидерите в Rent a Car услугите в България, ние предлагаме само нови и безупречни в техническо и физическо отношение 4х4 джипове на отлични цени. Преди изпращане за доставка, всеки автомобил се чисти, мие и дезинфекцира. Използвайки нашите услуги за наемане на SUV, не се грижиш за техническото състояние на превозните средства, техните данъци, винетни такси и застраховки. Всичко това го поемаме ние, а ти просто се забавляваш.

Ние работим от всяка точка на България и ще ти изпратим напълно безплатно превозното средство, ако се намираш в радиус от 40 км на градовете София или Бургас. При желание за допълнителна консултация, съдействие или още информация, свържи се онлайн с наш представител и с радост ще помогнем. Всички автомобили се изпращат с пълен резервоар, така че да липсват притесненията относно горивото. 

При наемане на 4х4 машина, имаш възможност да се възползваш от допълнителни екстри, като детско столче, вериги за гумите през зимата, WiFi рутер, GPS навигация и дори личен професионален шофьор. За да наемеш превозно средство, трябва да си пълноправен гражданин на България, да си пълнолетен и да притежаваш документ за правоуправление.

Онлайн платформата ни позволява маркиране на всички допълнения и екстри, предварително калкулира крайната стойност за плащане още преди да оформиш резервацията. Така си наясно с разходите за наемане и лесно прецениш бюджета си. След натискане на бутона “резервирай”, трябва да попълниш нужната информация, която ще ни помогне да оформим заявката ти и наш представител ще се свърже с теб на посочения телефон.

Виж повече Скрий