Автопарк

Открий своя рент-а-кар автомобил

Клас автомобил

Брой места

Скоростна кутия

Вид гориво

TOYOTA C-HR HYBRID A/T

TOYOTA C-HR hybrid A/T

2022/2023

Автоматична

5 места

184

5 врати

2 куфара

Бензин / Хибрид

Климатроник

Виж повече

Допълнителни екстри

WiFi router

WiFi router

5.00 € / ден 

i
GPS

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i
Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2.50 € / ден - 50.00 € макс.

i
Вериги

Вериги

30.00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

110.00 € макс. / еднократно

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

от 70.00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30 € макс. / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70.00 € / ден

i

Ако преди години беше прието всеки завършил ученик да се запише на шофьорски курсове и да има собствен автомобил, то сега хората повече прибягват до Rent a Car услугите. Ние от Green Rent A Car сме доставчик именно на такава услуга и в следващите редове ще ти представим нашия автопарк. Ще те запознаем с новите ни хибридни автомобили и предимствата от използването на различни класове коли. Ще научиш къде да ги наемаш и дали можеш да се довериш на Greenrentacar.bg.

Какви автомобили ще открием в автопарка

Разнообразието от Рент а Кар коли е доста голямо и тук ще откриеш автомобили за всички нужди и поводи. Те са разделени на подкатегории, което прави избора сравнително лесен и бърз. В автопарка те очакват икономични и компактни возила, лимузини и комби превозни средства. Имаш възможност за наемане на бусове, 4х4 SUV джипове или купе/кабриолети. Работим предимно с марките Тойота и Лексус, които са доказани в производството на икономични, качествени и устойчиви автомобили.

Автопаркът е изпълнен предимно с нови хибридни коли под наем, позволяващи комбинацията от гориво (бензин или дизел) и електричество. Това дава гъвкавост по време на придвижване и допълнителна опция в случай на възникнал технически проблем. Автопаркът дава възможност да избереш най-добрия клас автомобил, а при нужда от професионална помощ, можеш да се свържеш с наш консултант. Ние сме на линия през работните дни и ще те очакваме с радост.

Какви предимства имат различните класове и групи

  • бусовете или SUV решенията са подходящи за пътуване с цялото семейство. Те осигуряват достатъчно място за многочленни домакинства, както и за събиране на целия багаж. Изключително проходими са и могат да преодоляват терени дори и от категорията “извън пътя”. Изглеждат невероятно луксозни и красиви, те са със съвременна и внушителна визия, осигурявайки невиждан комфорт за всеки от пътниците;
  • луксозните лимузини ще те представят в най-добрата светлина по време на празнични мероприятия или служебни пътувания. Без значение дали ти предстои командировка, или важна среща с бизнес клиент, лимузините са твоето основно допълнение към цялостната визия;
  • компактните автомобили от автопарка на Грийн Рент а Кар ще те зарадват със своите съвременни и елегантни дизайни, компактни размери и маневреност. Те са подходящи за градски пътувания и ще ти осигурят място дори и в най-тясното пространство за паркиране;
  • миниваните са достатъчно комфортни за всички пътници в превозното средство. Предоставят голям багажник за побиране на всичко необходимо. Подходящи са за обичащите да пътуват семейства;
  • кабриолетите са едни от най-желаните сред всички фенове на луксозните и красиви МПС. Особеното при тях е, че таванът се прибира и разгъва, а невероятния и съвременен дизайн на возилото го прави забележимо по всяко време и на всяко място. Подходящи са за пътувания на дълги и кратки разстояния и със сигурност няма да те оставят безразличен.

Къде може да наемем

Наемането на коли от автопарка на Greenrentacar.bg е изключително лесно и елементарно, без значение дали посещаваш сайта от смарт устройство, или настолен компютър. След като отидеш на раздел “Автопарк” ще видиш отделните видове автомобили под наем, които споменахме и описахме накратко по-горе в статията. След избора на желаната кола, ще получиш обобщена информация относно годината, вида на скоростната кутия, броя на местата и вратите.

При избор на кола от автопарка, имаш възможност да селектираш различни допълнителни опции, от които искаш да се възползваш. Това са: детско столче, GPS навигатор, WiFi рутер, вериги, ако ще пътувате през зимата и т.н. С отбелязване на всяка опция, крайната сума за плащане се калкулира и актуализира автоматично. След натискане на бутона “резервирай” ще трябва да попълниш и необходимата лична информация като име, фамилия, телефон и т.н.. След приключване на процеса, наши сътрудници ще се свържат с теб на посочения в заявката телефон.

Уеб-платформата е изключително функционална и интуитивна, предлагайки възможности за избор на броя места, тип на скоростната кутия и горивото. Дори и само една от тези опции да селектираш, за секунда ще получиш всички предложения от автопарка, отговарящи на твоя избор. Това прави подбора бърз и лесен спрямо нуждите и предпочитанията ти.

Защо да изберем от Greenrentacar.bg

Ние предлагаме наемане на различни видове превозни средства или рент а кар услуги. Всички предложения в Автопарка са нови и с хибридна технология, даваща гъвкавост в избора на вида гориво, който да използваш. Нашите автомобили са технически обслужени и напълно изправни. Дават възможност за изминаване на голям пробег, а системата ни за наемане, както вече разбра по-горе, е изключително елементарна. 

Ние сме сред единиците на отрасловия пазар в страната, осигуряващи толкова разнообразен автопарк. Тук имаш възможност да избереш категорията моторни превозни средства от марките Toyota и Lexus. Те съответстват най-добре на нуждите и предпочитанията ти, а цените са напълно достъпни. Подари си желания комфорт и се представи на ниво пред твоите познати, приятели, колеги и партньори.

Имаш възможност да се възползваш от услугите на нашия автопарк в рамките на цялата територия на страната. Получаваш и безплатна доставка на превозно средство в рамките на 40 км радиус от големите градове в България, като София и Бургас. Можеш да се възползваш от услугата както онлайн, така и по телефона. При нужда от допълнителна информация и отговор на твои запитвания, свързани с дейността, можеш да говориш с наш сътрудник, който с радост ще съдейства.

При нас получаваш много други свързани услуги, като възможност за наемане на кола с шофьор, товарни автомобили или такива за чужбина. Можеш да правиш трансфери или да получиш МПС за различни събития. Предпочитани сме най-много от българските клиенти, тъй като сме максимално гъвкави в предлаганите услуги и можем да се приспособим към нуждите на всеки. Втората причина са изгодните ни оферти и коректността в обслужването и комуникацията с клиентите. Ако искаш и ти да се възползваш, направи своя избор още сега.

Виж повече Скрий