TOYOTA PROACE VERSO M/T

 • TOYOTA PROACE VERSO M/T - 1
 • TOYOTA PROACE VERSO M/T - 2
 • TOYOTA PROACE VERSO M/T - 3
 • TOYOTA PROACE VERSO M/T - 4
 • TOYOTA PROACE VERSO M/T - 5
 • TOYOTA PROACE VERSO M/T - 6

2022/2023

Ръчна

9 места

120

5 врати

6 куфара

Дизел

Климатик

Депозит

i
800,00 €
Количество

Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4,50 € / за ден

i
WiFi router

WiFi router

5,00 € / за ден

i
GPS

GPS

5,00 € / за ден

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2,50 € / за ден

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2,50 € / за ден

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

120,00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

126,00 € / еднократно

i
Вериги

Вериги

30,00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30,00 € / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70,00 € / за ден

i
i
препоръчва се
i
i

Цената включва

Дезинфекциран автомобил Неограничен пробег
Модел 2022/2023 Платена винетна такса
Apple CarPlay и Android Auto Заместващ автомобил при технически проблем
20% ДДС Гуми, според сезона

Какво трябва да знаем за Toyota Proace Verso M/T

Ванът под наем Toyota Proace Verso с ръчна скоростна кутия е отличен избор за групово пътуване със семейството и приятелите. С капацитета си да побере до 9 души, Тойота Проасе Версо е идеален вариант за разпределяне на разходите за наем и гориво между всички на борда. Той не само настанява комфортно голяма група, но и разполага с достатъчно място за багаж, което го прави идеален за продължителни пътувания. Комфортният му интериор и плавното управление го правят подходящ за дълги пътувания, като гарантират, че пътниците ще пристигнат на местоназначението си отпочинали и готови да създадат трайни спомени. Независимо дали се отправяме на пътешествие или бягство през уикенда, Toyota Proace Verso обещава приятно и незабравимо преживяване за всички.

Характеристики на Toyota Proace Verso M/T

Този модел микробус на Тойота е с дизелов двигател, ръчна трансмисия и предлага редица впечатляващи характеристики, съобразени с комфорта, удобството и безопасността. Със седящи места за 9 пътници, неговата гъвкава конфигурация на интериора осигурява достатъчно пространство както за пътниците, така и за багажа. Разположението на  Toyota Proace Verso включва седалка за 2-ма пътници до водача, заедно с повдигащи се 3 места на 2-ри ред, делими в съотношение 1/3-2/3, и повдигащи се 3 места на 3-ти ред, неделими. Климатикът в целия бус на Тойота осигурява приятно пътуване за всички пътници. Освен това Proace Verso с ръчна скоростна кутия е оборудван със система за шофиране с постоянна скорост и ограничител на скоростта (круиз контрол + ограчител на скоростта), които помагат на водача да поддържа равномерно темпо. Функциите за безопасност, като предупреждение за челен сблъсък и асистент за пътни знаци - система за разпознаване на пътни знаци, допълнително подобряват изживяването при шофиране на Тойота Версо, осигурявайки спокойствие както на водача, така и на пътниците по време на пътуването. 

Причини да вземем под наем от Greenrentacar.bg

Наемането на rent a car Тойота от Greenrentacar.bg предлага множество убедителни причини да направим подходящия избор за нашите пътувания. С хилядите положителни отзиви на клиентите, онлайн репутацията на компанията за надеждност и качествено обслужване вдъхва увереност във всяко решение за наем. Това не е всичко, приятелски настроените и услужливи служители излизат извън рамките на възможното, като осигурява безпроблемно преживяване, дори ако трябва да върнем автомобила в три часа сутринта. Разнообразният автопарк от модели с ръчна или автоматична скоростна кутия, отговаря на всички предпочитания и изисквания, като включва мини автомобили, компактни превозни средства, микробуси и други, гарантирайки, че има перфектно решение за всяко пътуване. От изследването на живописни маршрути до придвижването по оживените градски улици, наемането на Тойота от Greenrentacar.bg обещава незабравимо и безпроблемно приключение на всяка цена. 

Как ще оцените този продукт?

 • 5 звезди
  (0)
 • 4 звезди
  (0)
 • 3 звезди
  (0)
 • 2 звезди
  (0)
 • 1 звезда
  (0)

0

от общо 0 отзива

Все още няма отзиви от клиенти.