TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T

 • TOYOTA PROACE CITY VERSO
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 1
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 2
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 3
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 4
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 5
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 6
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 7
 • TOYOTA PROACE CITY VERSO M/T - 8

2023

Ръчна

7 места

110

5 врати

2-6 куфара

Бензин

Климатик

Депозит

i
600,00 €
Количество

Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4,50 € / за ден

i
WiFi router

WiFi router

5,00 € / за ден

i
GPS

GPS

5,00 € / за ден

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2,50 € / за ден

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2,50 € / за ден

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

120,00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

80,00 € / еднократно

i
Вериги

Вериги

30,00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30,00 € / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70,00 € / за ден

i
i
препоръчва се
i
i

Цената включва

Дезинфекциран автомобил Неограничен пробег
Модел 2023 Платена винетна такса
Apple CarPlay и Android Auto Заместващ автомобил при технически проблем
20% ДДС Гуми, според сезона

Описание на Toyota Proace City Verso M/T

Toyota Proace City Verso е перфектният ван под наем, който побира до 7 пътници, което го прави идеален избор за различни екскурзии, независимо дали са семейни или професионални. Отличаващ се с просторен интериор със седем места, той предлага достатъчно място за всеки пътник, осигурявайки комфорт и удобство по време на пътуването. С ръчната му скоростна кутия водачите могат да се насладят на практично шофиране, което подобрява контрола и маневреността на пътя. Независимо дали се отправяме на незабравими семейни пътувания или предприемаме важни бизнес начинания, Toyota Proace City Verso съчетава практичност с гъвкавост, което го прави идеален спътник за групи от седем души, търсещи едновременно комфорт и функционалност по време на пътуванията си. 

Проектиран да побира целия багаж на всички пътници, бусът на Тойота е идеален избор за семейства и техния багаж. Като цяло гъвкавото разположение на седалките и големият товарен обем, който се променя в зависимост от конфигурацията и регулирането на седалките, превръщат вана на Тойота в практичен вариант за различни случаи. Независимо дали става въпрос за градско пътуване, бизнес нужди или дейности за свободното време, Toyota Proace City Verso се адаптира към нашите изисквания с лекота.

Характеристика на Toyota Proace City Verso

Тойота Проасе Сити Версо се отличава с редица впечатляващи характеристики, които го правят универсален и практичен избор за различни транспортни нужди. Със седем места за сядане, той предлага достатъчно пространство за по-големи семейства или групи. Ръчната му трансмисия осигурява на водачите прецизен контрол върху смяната на предавките, гарантирайки отзивчиво шофиране. Освен това просторният багажник на буса побира до шест куфара, което го прави идеален за пътувания или трансфери до летището, където мястото за багаж е от първостепенно значение. Оборудван с климатик, пътниците могат да пътуват комфортно, независимо от външните метеорологични условия. Под капака на тази Тойота се крие надежден бензинов двигател, осигуряващ едновременно ефективност и производителност за гладко и приятно пътуване.

Причини да вземем под наем от Greenrentacar.bg

Изборът да наемем автомобил от Greenrentacar.bg означава да изберем доверена компания за хибридни коли под наем на изгодни цени. Резервацията може да бъде направена онлайн. Автопаркът на Greenrentacar.bg е съставен предимно от хибридните модели на Тойота и предлага автомобили, които отделят до 1/3 по-малко вредни емисии. С фокус върху дизайна, иновациите и хибридните технологии Greenrentacar.bg предоставя не само по-екологична алтернатива, но и автопарк от модерни и добре поддържани rent a car модели. Отзивите на клиентите подчертават отличното обслужване на компанията, чистите и модерни автомобили Тойота и безпроблемното наемане.

В заключение, Toyota Proace City Verso с ръчна скоростна кутия е надежден и адаптивен автомобил, който отговаря на различни транспортни нужди. В съчетание с екологично осъзнатите и ориентирани към клиентите услуги на Greenrentacar.bg, той представлява интелигентен избор за тези, които търсят преживяване с кола под наем, което е едновременно приятно и отговорно към околната среда.

Как ще оцените този продукт?

 • 5 звезди
  (0)
 • 4 звезди
  (0)
 • 3 звезди
  (0)
 • 2 звезди
  (0)
 • 1 звезда
  (0)

0

от общо 0 отзива

Все още няма отзиви от клиенти.