Открий своя рент-а-кар автомобил

Наем на лимузини

TOYOTA CAMRY HYBRID A/T

TOYOTA CAMRY hybrid A/T

2022

Автоматична

5 места

218

4 врати

3 куфара

Бензин / Хибрид

Климатроник

Виж повече

Допълнителни екстри

WiFi router

3.50 € / ден 

i

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

i

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € макс.

i

Вериги

30.00 € / еднократно

i

Предплатено гориво

от 60 € - до 100.00 € макс. / еднократно

i

Пътуване в чужбина

от 50.00 € / еднократно

i

Priority rent

30 € макс. / еднократно

i

Персонален шофьор

70.00 € / еднократно за 8-часова заетост

i

Лимузини днес могат да бъдат видени навсякъде дори и по улиците на по-малките градове. Използването и пътуването с подобно луксозно возило е достъпно за всеки благодарение на Рент а Кар услугите. Защо и кога хората ги вземат под наем, какъв комфорт и удобство можеш да очакваш от такава кола и в кои случаи са подходящо решение? Какви екстри предлага Greenrentacar.bg и защо да се довериш именно на нас при нужда от Rent a Car услуги?

Защо да изберем лимузините под наем

Покупката на такава кола е много скъпа инвестиция и не е подходяща за всекидневна употреба. Това е превозно средство от клас “лукс”, което го прави подходящо за употреба при различни поводи. Наемането му ти позволява да се възползваш от неговите предимства, без да правиш първоначална огромна инвестиция за покупката, съхранението и поддръжката. Когато използваш този автомобил под наем, не се грижиш за винетните му такси, застраховки и данъци.

Когато се нуждаеш от лимузина, ти я получаваш в изрядно техническо и физическо състояние. Възползваш се от пълен резервоар, което елиминира тревогата за липса на гориво, а също получаваш и пълна гама от удобства и допълнителни услуги. Ако нямаш уменията за шофиране на такова превозно средство или искаш да имаш личен шофьор, ние можем да ти предоставим такъв. Той е квалифициран и с него ти и останалите пасажери ще се чувствате спокойни и сигурни по време на пътуването.

Наемането и шофирането на лимузина създава впечатление за висок аристократичен статус в обществото. Никога досега подобно возило не е било по-достъпно за всеки, който иска да усети как се чувстват и живеят милионерите. Чрез Rent a Car ти имаш възможност да се възползваш и от редица допълнителни услуги, за които ще стане дума по-долу в статията. Те ще направят пътуването ти с това луксозно возило максимално удобно и комфортно.

Какво удобство ни предлагат

Удобствата при различните марки и модели лимузини на Тойота и Лексус са различни и рядко ще попаднеш на еднакви условия. Въпреки това важна и неизбежна част от екстрите на всяка лимузина са оригиналните дивани, техните нестандартни форми и разцветки. Във всяко подобно луксозно возило имаш достъп до бар с чаши и безалкохолни напитки. За поддържане на празничното настроение се предлага възможност за включване на многоцветно RGB вътрешно осветление. Допълнение на това е и инсталираната мощна аудио система с множество високоговорители за отличен саунд в целия салон.

За да е пълно забавлението и купона, дори и в движение, съвременните лимузини са оборудвани с последно поколение мултимедийни системи от множество екрани и видео-плейъри. Огледалният таван е изключително баровски, а климатичната система достатъчно мощна, за да осигури нужния комфорт без значение от сезона на годината. В зависимост от размерите на лимузината тя може да побере множество хора едновременно, с които да продължите купона дори и докато пътувате.

За какви поводи може да ги изберем

В голяма част от случаите при наемане лимузините се използват за: 

🎁 Сватби подобно луксозно возило не само ще развесели гостите на сватбата, но ще се превърне и в отлично място за правене на много снимки и поддържане на празничното настроение;
🔥 Момински или ергенски партита за такива случаи може да се приложи специална декорация, изпълнена с ефектно осветление, мощна музика и гирлянди. Барът се зарежда с различни напитки и купонът може да започва;
✨Абитуриентски балове моментът, в който учениците празнуват своето завършване и дипломиране. Лимузините на баловете са много предпочитани, тъй като по този начин всеки изразява желанието си да постигне успехите в живота, които да му позволят притежанието и шофирането на подобна луксозна кола;
❤️ Романтични срещи лимузините са отлично средство, чрез което мъжът да накара дамата до него да се влюби още повече, като ѝ подари романтична разходка по улиците на града, с луксозно возило.

Това са само малка част от поводите за наемане на лимузини в България. Много често такива автомобили са предпочитани и за бизнес срещи, където да си максимално представителен и да направиш добро впечатление пред бъдещите си клиенти и партньори. Когато се налага извършване на трансфери на важни дами и господа от летищата в България, включително и тези в София, Пловдив, Варна и Бургас, лимузината е идеалното превозно средство. В него гостите ти ще се чувстват удобно по време на пътя и ще получат всичко необходимо.

Накратко може да се каже, че са подходящ вариант в случаите, когато се налага да организираш увеселително събитие по време на път или в случай, че трябва да изглеждаш представително, стилно и елегантно, където возилото е основното допълнение към подобна визия.

Защо да наемем от Greenrentacar.bg

Ние предлагаме онлайн наемане на луксозни и комфортни автомобили на марките Toyota и Lexus. Всички те са нови и в отлично техническо и външно състояние. Можеш да се възползваш от тях за твоите празнични и бизнес мероприятия. Greenrentacar.bg е сред лидерите в Рент а Кар услугите и предлага разнообразие от автомобили, така че да избереш най-подходящите според нуждите ти – хечбек, седан и др.

Възползвайки се от услугите ни, получаваш професионално и лоялно отношение, компетентни оператори за консултация и съдействие при избора и наемането. Можеш да сключиш застраховка, която сваля финансовата отговорност от теб при възникване на ПТП събитие. Получаваш и опции за допълнителни услуги, като предвиждане на детско столче, WiFi рутер, GPS навигация, наемане на професионален шофьор, вериги при шофиране през зимата и т.н.

Системата ни е изключително интуитивна и с избора на всяка опция крайната цена се калкулира автоматично, така че мигновено да получиш информация колко точно трябва да платиш. След натискане на бутона “резервирай”, попълваш изисканите от системата данни и финализираш заявката си. Малко след това, наш сътрудник ще се свърже с теб на посочения телефон за уточнение.

През годините работихме с много фирми и физически лица, а положителните мнения в интернет за нас са достатъчна индикация за коректността ни и добрите условия, които предлагаме.

Виж повече Скрий