Коли под наем Бургас

Бургас е прекрасен морски град, в който и нищо да не правиш се чувстваш добре дори просто от факта, че си в града, близо до морето. Ако си местен бургазлия знаеш, че балансът между ежедневните дейности и забавленията е страхотен, защото има много интересни неща за правене и много красиви гледки за гледане. Бургас е разположен на чудесно място, защото само на няколко километра от него се намират част от южните морски курорти и градчета. Бургас и Поморие ги дели само 18 километра, прекрасният Созопол се намира на 30 километра, а до динамичния и оживен с млади хора през летния сезон Слънчев Бряг - се стига само за около 35 минути.

Градът е чудесен за почивка и отдих със семейството. В морската градина ни очакват километри пешеходни пътеки, идеални за велосипеди, колички и тротинетки. Покрай плажната алея има много ресторанти, където може да се похапне вкусна морска храна. От морската градина се стига до всеизвестния бургаски мост, от който се разкриват красиви пейзажи.

Трафикът в града е променлив, но шансът да попаднем ежедневно в километрични задръствания е малък. Главните булеварди в Бургас са широки, което прави шофирането в града по-приятно, а това, че ще открием лесно място за паркиране, е почти сигурно.

Виж повече Скрий

Открий своя рент-а-кар автомобил

  • Всички
  • Мини
  • Икономични
  • Компактни
  • SUV 4x4
  • Комби/Минивани
  • Бусове

Защо да изберем наем на кола от Бургас

Бургас е цветен и разнообразен град и възможностите му за коли под наем също са големи. Градът не ни ограничава в избора на определен вид кола - например да трябва да се стремим към компактни коли с малки размери, заради трудно намиране на паркомясто. Или пък да търсим икономични коли, защото има шанс от често попадане в задръствания. Напротив, Бургас със своите големи възможности, ни дава избор да шофираме кола, която ние самите сме си избрали по наши собствени критерии - като външен вид или интериор, а не заради съображения, свързани с улиците на града. Летището в града е натоварено през летния сезон, а самолетните компании вече предлагат полети до и от разнообразни дестинации. Поради тази, причина хиляди туристи избират именно наема на кола от Бургас, защото кацат там, където се намира и един от двата офиса на Греен Рент а Кар в града. Друга причина, заради която да изберем да наемем кола от Бургас, е разположението на града. В близост до него се намират други популярни курортни дестинации, а също така има много музеи и красиви забележителности. Бургас е популярен не само със своята красота. Ако търсим морско забавление, свързано с адреналин, в близост до града може да открием аквапарк, бързи джетове, водни ски, парасейлинг и още куп други водни забавления, които ще оставят вълнуващи спомени у нас. Нощният живот през летния сезон също е динамичен и ни позволява да се насладим на барове и нощни заведения с различен жанр музика. Причините защо да изберем наем на кола от Бургас и защо да предпочетем града за почивка, са многобройни. Определено мястото е магично и престоят в морския град ще е страхотен.

Къде е офисът на Грийн Рент а Кар

Офисите на Грийн Рент а Кар в град Бургас са два и са разположени на ключови места, които са максимално удобни за нашите клиенти. Единият се намира в близост до най-големия търговски обект в града - Мол Галерия Бургас. Той се откроява от останалите обекти в областта и лесно се разпознава по стилния бранд, който компанията следва. Другият наш офис се намира на Терминал 2. Това прави наема на кола много бърз и лесен още със слизането от самолета. Който и от двата офиса да изберем, ще бъдем посрещнати от усмихнати и приветливи професионалисти с дългогодишен опит в сферата на отдаването на коли под наем, които ще ни напътстват и ще ни помогнат в правилния избор за това коя кола под наем за нашите цели на пътуване. Автопаркът на компанията е разнообразен - нови и предимно хибридни коли на световнata маркa Toyota. Ако адресите на офисите ни са далеч от желаната дестинация за наем, може с предварителна заявка да посочим всяка точка на територията на България и автомобилът ни да ни очаква на удобното за нас място.

Какъв депозит е нужен

Освен документ за самоличност и валидна шофьорска книжка, при наем на кола е важно да имаме и валидна кредитна или дебитна карта, която ще е необходима за депозита. Депозитът е нещо, което се изисква в повечето рент-а-кар компании и предимно варира между 200 и 2000 евро, като зависи от стойността на избрания автомобил. Депозитът се блокира в сметката на наемателя, а след края на наема се отблокира от дадената кредитна карта.


Как да наемем от
Greenrentacar.bg

Наемът на автомобил е лесна и приятна задача. Ако сме наясно с целта на пътуването и знаем кой автомобил е подходящ за нас, може бързо да се сдобием с кола под наем. Ако за първи път избираме да се впуснем в rent a car приключение, то тогава може да разгледаме подробно сайта на Greenrentacar.bg. Сайтът е нов и интуитивен. Онлайн може да провериш всички цени на нашите услуги. След като изберем от менюто секция „автопарк“, подредени по ценови клас се показват колите от него. Разнообразен избор от икономични, компактни, комби, бусове, SUV автомобили или луксозни купета очакват да бъдат наети. В ляво ще открием и бърз филтър, който включва брой места, скоростна кутия и вид гориво. За всички коли има приложени снимки и подробна характеристика. След избраната Тойота, може да се добавят и допълнителни екстри, за да направим пътуването максимално комфортно. Менюто с допълнителни екстри е разнообразно, като включва детско столче, вериги, персонален шофьор и много други опции, които ще завършат перфектната кола под наем. Може да наемем кола до всяка точка на страната с предварителна заявка или да наемем кола за чужбина, отново с предварителна заявка минимум три дни. Преди да се стигне до подписване на договор е важно да се запознаем с общите условия на компанията, както и условията за наемане. За по-бърза резервация, не е излишно прочитането и на често задаваните въпроси, които ще отговорят на много наши запитвания. Предварителното прочитане на тези точки прави резервацията ни по-бърза, защото успяваме да си отговорим на повечето въпроси, но също така прави пътуването ни и по-безопасно.

Виж повече Скрий