Какво представляват трансферите

Трансферите са удобна и гъвкава транспортна услуга, при която отделни лица или групи могат да наемат превозно средство, например автомобил или бус, за да се придвижат от едно място на друго. Този вид услуга обикновено се използва за различни цели, включително летищните трансфери, пътуване от град до град, бизнес пътувания или специални събития. Тези услуги често се резервират предварително, а клиентите могат да избират от редица варианти на превозни средства в зависимост от конкретните си нужди, независимо дали става въпрос за компактен автомобил за самостоятелни пътници, просторен ван за по-големи групи или луксозен ВИП бус за по-удобно и стилно пътуване. 

Основни предимства

Резервирането на трансфери, включително летищните имат няколко основни предимства:

 1. Удобство и комфорт: Услугата е удобен и комфортен начин на транспорт в цялата страна, която позволява на пътниците да пътуват със собствено темпо и в частно превозно средство, без да са ангажирани в мисли за пътната обстановка, или пък откриването на паркинг места.

 2. Персонализация: Клиентите могат да изберат вида на превозното средство, което отговаря на техните нужди и тяхната локация.

 3. Фиксирани разходи: Много трансферни услуги, включително летищните, предлагат фиксирани цени до крайната точка, което осигурява прозрачност и предвидимост по отношение на разходите. 

 4. Ефективност по отношение на времето: Летищните трансфери с rent a car могат да бъдат предварително резервирани, което намалява времето, прекарано в чакане на транспорт при пристигане. Това е от особена полза за летищните трансфери, тъй като осигурява бързо и безпроблемно пътуване.

 5. Безопасност и надеждност: Реномираните услуги отдават приоритет на безопасността и надеждността. Професионалните шофьори, добре поддържаните превозни средства и спазването на графиците допринасят за сигурно и надеждно пътуване.

 6. Гъвкавост: Резервирането на превоз позволява на пътниците да персонализират маршрута си, да спират по пътя или да избират живописни маршрути, което осигурява по-гъвкаво пътуване в сравнение с твърдите графици на обществения транспорт.

 7. Групови пътувания: Летищните трансфери с рент а кар са особено изгодни за групови пътувания, тъй като по-големите превозни средства, като бусовете, могат да поберат удобно няколко пътници с техния багаж.

 8. Ефективни за специални събития: За специални събития, като сватби, конференции или корпоративни излети, VIP трансферните летищни услуги могат да осигурят гладко и координирано пристигане и заминаване на всички участници.

Как да се възползваме от услугата

За да се възползваме от услугата, нека започнем процеса с подаване на предварителна заявка онлайн, като посочим желания час и адрес на взимане. В уебсайта на Грийн Рент а Кар, от падащото меню „Услуги“, ще открием опция за трансфери, включително и летищни до София, Пловдив, Варна и Бургас. Там можем да въведем основните данни, като дати и дестинации, както и да изберем часа на вземане. След като извършим тези стъпки, трябва да изчакаме потвърждението за наемане от страна на компанията, което обикновено става в рамките на деня.

Защо да се доверим на Greenrentacar.bg

Може да се доверим на Greenrentacar.bg, тъй като поддържат висок стандарт на обслужване в България. Автопаркът се състои от комфортни, нови коли, оборудвани с екстри, които да подобрят преживяването ни при пътуване. Всеки автомобил е оборудван с най-новите системи за безопасност, което гарантира, че пътуването ни е не само луксозно, но и сигурно. С ангажимент за осигуряване на транспорт от най-високо ниво, Greenrentacar.bg гарантира, че пътниците могат да разчитат безкомпромисно на тях. 

ТРАНСФЕРИ до всяка точка на България

Оперирайки на територията на цялата страна, предоставянето на рент-а-кар автомобилите от нашия автопарк е възможно до всяка точка на страната, чрез предварителна заявка.


Осигуряване на безплатна доставка до 40 км. В радиус от град София и Бургас.

+ -
+ -
+ -
+ -

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i
  Запитване

  Вашето запитване изпратено успешно.