Открий своя рент-а-кар автомобил

Брой места

Скоростна кутия

Вид гориво

Бусове под наем

TOYOTA PROACE VERSO M/T

TOYOTA PROACE VERSO M/T

2022/2023

Ръчна

9 места

120

5 врати

6 куфара

Дизел

Климатик

Виж повече
TOYOTA PROACE VERSO A/T

TOYOTA PROACE VERSO A/T

2023

Автоматична

9 места

120

5 врати

6 куфара

Дизел

Климатик

Виж повече

Допълнителни екстри

WiFi router

WiFi router

5.00 € / ден 

i
GPS

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i
Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2.50 € / ден - 50.00 € макс.

i
Вериги

Вериги

30.00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

110.00 € макс. / еднократно

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

от 70.00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30 € макс. / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70.00 € / ден

i

Превозът на над 5 пътници едновременно може да е значително по-изгоден, ако се извършва с бусове под наем. Това са малко по-големи превозни средства от автомобилите, но много по-малки от пътническите автобуси. Кога е подходящо наемането на бусове и за какво се използват? Какви преимущества осигуряват и можеш ли да се довериш на Greenrentacar.bg за пълноценни услуги? Кое ни прави по-различни от останалите?

Защо да изберем бусове под наем

Те са отлично решение за транспортирането на ограничен брой пътници от едно място на друго. Без значение дали това е делегация от друга страна, служебни лица, или фирмени партньори. Цялостното остъкление дава възможност за извършване на оглед на обект от движение. Климатичната система е достатъчно мощна, за осигуряването на комфорт на пътниците без значение от сезона на годината. Вратите са странично отварящи се, а преходният отвор достатъчно голям за преминаване на хора с различни физически размери.

Тези транспортни средства са изключително маневрени, със съвременен дизайн и функционалност. Те позволяват използването на екстри, които са достъпни в леките автомобили: GPS навигация, интернет, стойки за чаши с кафе, за телефони, зарядни устройства и т.н. Интериорът е комфортен и предразполагащ за приятно пътуване, а меките седалки са основно допълнение в тази посока. Капацитетът на бусовете позволява превоз на ограничен товар и транспортирането на багажа на пътниците.

Използването на рент а кар услуги ти спестява значителни разходи за покупката на бусовете, тяхната техническа поддръжка и плащането на различните видове такси и данъци. За всичко това се грижим ние от Greenrentacar.bg. Не е нужно да следиш техническото състояние на превозното средство, както и да го караш на сервиз, да купуваш резервни части и консумативи. Наемането се извършва изцяло онлайн, през интуитивната платформа на компанията, без значение дали това става чрез смартфон, или друго мобилно устройство.

За какво може да го използваме

Стандартните превозни средства могат да предложат 7-9 места, което позволява транспортирането на идентичен брой пътници от едно място на друго. Бусовете са достатъчно просторни, така че пътниците да се чувстват комфортно по време на път. Намират приложение при транспортирането на хора до гарата, до сватби и кръщенета, както и различни други семейни, обществени или частни мероприятия. Използването на бусове под наем те прави независим от обществения транспорт и можеш да разполагаш с транспортното средство по всяко време.

Като компания с дългогодишен опит в областта на Rent a Car услугите, нашите клиенти често наемат бусовете ни за пътнически транспорти, трансфери от летищата в големите градове, за семейни или частни пътешествия, екскурзии и организирани събития. Използват ги още за превоз на различни групи от хора, както и за товарни средства, благодарение на голямото налично пространство във вътрешността. Често се използва и услугата за допълнителен водач, което е предимство при липса на човек с документ за правоуправление.

Какви предимства имат

  • пестят разходи за гориво – използването на бусове за превоз на пътници би ти спестило много разходи, ако трябва да използваш отделни автомобили за тяхното транспортиране. Съвременните модели микробуси на марките Тойота и Лексус, с които Greenrentacar.bg работи, са красиви и с елегантен дизайн, който се вписва отлично навсякъде. Така ще се представиш подобаващо пред гостите си и те ще се чувстват удобно по време на своето пътуване;
  • правят пътуването по-забавно и приятно – с компания от повече познати хора на едно място винаги е по-забавно и приятно, тъй като комуникацията е задружна и времето в път преминава по-бързо. Достатъчно голямото пространство във вътрешността на бусовете прави така, че за всеки от пътниците да има толкова място, колкото да не се бутат един в друг. Багажното отделение позволява на всеки да има достъп до багажа си и да го използва по време на пътуването;
  • повишават удобството и комфорта – бусовете постоянно се поддържат в изрядно техническо и физическо състояние. Седалките са тапицирани и меки, за да осигурят комфорт и уют на пътуващите. Облегалките са ергономични, следвайки естествените извивки на гръбнака, за предотвратяване на умора и болки дори и след продължително пътуване. Окачването на тези превозни средства използва най-модерни технологии за поемане на неравностите по пътя, което допълнително гарантира плавно возене и липса на дискомфорт в пътниците;
  • развиват бърза скорост – мощността на двигателите на бусовете е достатъчна, така че да развиеш желаната скорост на пътя и бързо да изпреварваш, което допълнително гарантира безопасността на пътниците. Въпреки че тези превозни средства са много мощни, ние съветваме да спазваш наложените от пътните власти ограничения на скоростта и правилата за движение по пътищата, както и да бъдеш внимателен, докато шофираш.

Защо да се доверим на Greenrentacar.bg

Като лидер в областта на рент а кар услугите в България, ние предлагаме само нови и съвременни бусове под наем, на марките Toyota и Lexus. Сайтът ни е невероятно интуитивен и лесен за използване. Преди резервацията на автомобил, имаш възможност да направиш избор на превозно средства по различни критерии: по вид на скоростна кутия (ръчна или автоматик), вид на гориво (бензин или дизел). Можеш да избереш и допълнителни услуги, като наличие на детско столче, GPS навигация, допълнителен шофьор и т.н. След избора ще видиш предварително крайната цена за плащане.

Ние работим от всяка точка на страната и доставяме безплатно микробусите, ако се намираш в радиус от 40 км от големите градове София и Бургас. При необходимост от професионална консултация, нужда от помощ в избора на транспортно средство или нужда от съдействие, свържи се с наш сътрудник. Нашите оператори са на линия през работни дни, с радост ще изслушат нуждите ти и заедно ще избереш подходящо решение. Имаш възможност да се свържеш с нас и чрез електронната ни форма на страницата “контакти” или по телефона. Можеш също да ни откриеш и в социалните мрежи. 

Виж повече Скрий