Открий своя рент-а-кар автомобил

Брой места

Скоростна кутия

Вид гориво

Икономични автомобили под наем

TOYOTA YARIS M/T

TOYOTA YARIS M/T

2022

Ръчна

5 места

121

5 врати

2 куфара

Бензин

Климатроник

Виж повече
TOYOTA YARIS HYBRID A/T

TOYOTA YARIS hybrid A/T

2024

Автоматична

5 места

116

5 врати

2 куфара

Бензин / Хибрид

Климатик

Виж повече

Допълнителни екстри

WiFi router

WiFi router

5.00 € / ден 

i
GPS

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i
Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2.50 € / ден - 50.00 € макс.

i
Вериги

Вериги

30.00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

110.00 € макс. / еднократно

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

от 70.00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30 € макс. / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70.00 € / ден

i

Необходимостта от чести придвижвания на кратки разстояния в града е повод за наемането на икономични коли. Какво е предимството от вземането на подобна кола под наем и колко разход дава на 100 км пробег? За кого са подходящи и кога е удачен избор за възползване от рент а кар услуга? Може ли да се има доверие на Greenrentacar.bg и какво предлага компанията като услуги в България?

Защо да изберем икономичните автомобили

Това са колите, чиито разход е минимален и са предназначени за експлоатация в градски условия. Те са удобни, дълготрайни и здрави. Напълно са подходящи за изпълнение на ежедневни нужди, като ходене на работа, пътувания до отдалечения магазин или до съседното село. Имат красив, съвременен и елегантен дизайн. Компактните им размери позволяват маневриране и паркиране в ограничените градски пространства. Разполагат с достатъчно място в салона, така че комфортно да се возят четири човека.

Икономичните коли под наем в Грийн Рент а Кар са автоматик, което позволява удобното управление и придвижване в задръстванията и ограничените градски условия. Отличават се с повишена здравина, без да възникват технически проблеми дори и при по-интензивна експлоатация. Екстериорът на икономичните коли предоставят очаквания от съвременния градски човек комфорт, така че да се чувства добре дори и при изминаване на по-голямо разстояние. Заоблената форма на дизайнът правят превозното средство да изглежда малко и аеродинамично.

Какъв разход на гориво имат

Цените на горивата рязко се покачват, което доведе до необходимостта от търсене на максимално икономични коли дори и когато се наемат за индивидуални пътувания. Най-основният въпрос, който интересува всеки наемател, е свързан с разхода на гориво от Rent a Car автомобилите. Съвременното автомобилостроене и инженерни технологични решения са дотолкова напреднали, че е станало възможно изминаването на 100 км с един литър бензин, макар и само в лабораторни условия. 

Все пак, разходът на гориво зависи от мощността на двигателя, тежестта на превозното средство, съпротивлението от насрещния вятър и т.н. С точност не може да се каже какъв разход можеш да очакваш при икономичните коли под наем, но тази стойност варира около 5 л на 100 км пробег. Това е напълно приемлив вариант и е често предпочитан от хората, търсещи икономични коли, за вършене на ежедневните им дейности или за града.

За кого са подходящи

Икономичните коли под наем се търсят предимно от хора, които всекидневно или често се налага да изминават различни кратки разстояния. Такива може да са ходенията до съседното село, изминаването на сравнително голямо разстояние в града или при транспортирането на компактен багаж от едно място на друго. Подобен тип автомобил прави придвижването лесно и бързо. Можеш да паркираш на места, където с обичаен автомобил не можеш да спреш и е невъзможно извършването на различни маневри.

В други случаи, икономичните коли са предпочитан вариант при необходимост от изминаване на голямо разстояние и основната цел е максималното пестене на гориво. Много често хора наемат подобни автомобили при ходене на почивка до морето или при необходимост от отиване до летището за транспортиране на очаквани пътници. При ежедневно возене на децата на училище или детска градина, при чести срещи с клиенти в града или при спешна нужда от автомобил, за да отидеш до определено място.

Какви са техните предимства

Икономичните коли под наем стават все по-предпочитани от хората, имащи желание да спестят от гориво и да си свършат неотложна работа в града или съседното село. Предимствата от използването на Рент а Кар услугите накратко изглеждат така:

  • Изискват се от вас минимален брой документи, което прави възможно използването на услугата, дори и в случай на внезапна нужда от автомобил. Това е особено актуално, когато имаш възможност да направиш резервацията изцяло онлайн;
  • Не е нужно да се притесняваш за техническото състояние на превозното средство или за платените му такси, застраховки и данъци. Ние от Greenrentacar.bg вече сме се погрижили за това, така че спокойно да си вършиш работата;
  • Имаш разнообразен автопарк, от който бързо и лесно да направиш своя избор, буквално за минути и секунди. Ние оперираме от всяка точка на страната и ще ти доставим возила на марките Toyota и Lexus. Това дори може да е безплатно, ако се намираш в радиус от 40 км разстояние от големите градове София и Пловдив;
  • Възползваш се от различни по вид допълнителни екстри, като наличие на WiFi, GPS навигатор, детско столче и други. Това позволява подбора на комфорта по време на пътуване;
  • Нашата компания предлага възможност за наемане на икономични коли с професионален шофьор, което те освобождава от необходимостта да шофираш. Така получаваш възможност да се концентрираш изцяло върху служебните си задължения, без да носиш отговорност при паркиране и маневри;
  • Подобна услуга ти дава свободата да избираш икономичната кола спрямо своите предпочитания и черти на характера. Имаш възможност често да сменяш автомобилите и да се придвижваш с различни през определено време.

Защо да наемем от Greenrentacar.bg

Предлаганите от Green Rent A Car превозни средства под наем се отличават с повишена иновативност, тъй като са базирани на хибридна технология за комбинация на горивата. Това допълнително спомага за постигане на максимална икономичност в разхода. Ние работим предимно с марките Тойота и Лексус, които са доказали своята здравина, дълготрайност и удобство. Те са красиви, луксозни и комфортни.

Уеб-платформата ни е изключително удобна и интуитивна, така че резервацията на желаното превозно средство става както от смартфона, така и от настолния компютър. Ние сме от десетки години на пазара и предлагаме професионални консултанти, готови да отговорят на запитванията ви и да реагират светкавично при необходимост.

Разгледай нашите предложения и направи своя най-правилен избор. При трудности можеш да се свържеш с наш сътрудник, който ще ти помогне да се ориентираш в разнообразието от предложения.

Виж повече Скрий