Открий своя рент-а-кар автомобил

Скоростна кутия

Вид гориво

Компактни автомобили под наем

TOYOTA COROLLA SEDAN M/T

TOYOTA COROLLA SEDAN M/T

2023

Ръчна

5 места

123

4 врати

2 куфара

Бензин

Климатроник

Виж повече
TOYOTA COROLLA SEDAN A/T...

TOYOTA COROLLA SEDAN A/T hybrid

2023

Автоматична

5 места

122

4 врати

2 куфара

Бензин / Хибрид

Климатроник

Виж повече

Допълнителни екстри

WiFi router

WiFi router

5.00 € / ден 

i
GPS

GPS

5.00 € / ден - 80.00 € макс.

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2.50 € / ден - 30.00 € макс.

i
Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4.50 € / ден - 60.00 € макс.

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2.50 € / ден - 50.00 € макс.

i
Вериги

Вериги

30.00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

110.00 € макс. / еднократно

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

от 70.00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30 € макс. / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70.00 € / ден

i

В годините, когато градовете са предпочитано място за живеене, компактните автомобили придобиват широка популярност. В подобни условия е пренаселено и трудно се намира място за паркиране, а разхода на гориво при шофиране в градски условия се увеличава. По-малките размери на превозното средство компенсират тези недостатъци и по-долу ще разгледаме предимствата на предложенията от Тойота и Лексус, кога са подходящи за вземане под наем и какви модели може да предложи Greenrentacar.bg. Защо да ни се довериш?

Защо да изберем компактните автомобили

Много по-евтини са за покупка и поддръжка. Имат по-малък обем на двигателя, което ги прави и значително по-икономични. Консумират по-малко гориво, в сравнение с обичайните стандартни аналози. Приблизителното потребление от компактните автомобили е около 5-7 литра на 100 километра. Това е особено добра новина на фона на постоянно поскъпващия бензин в България, от което следва, че и вземането под наем на подобни возила ще бъде много по-изгодно.

Поради повишената им лекота тези автомобили, въпреки малките си размери и двигател, набират изключително бързо и позволяват правилно изпреварване дори и на дълги тирове.

Подобни возила са отлично решение за пътуване до работа и обратно, за крайградски разходки със семейството и приятелите. Удачен избор са и при нужда от изминаване на кратки разстояния до съседни градове или села, както и за ходене до по-отдалечения магазин. Багажниците им не са от най-просторните, но могат да осигурят достатъчно място за торбите с покупки. Имаш и допълнителни опции при избора, тъй като можеш да решиш дали скоростната кутия да е ръчна или автоматична, бензин или хибрид и т.н.

При наемане на компактни автомобили онлайн от сайта на Greenrentacar.bg имаш възможност да решиш дали с колата искаш да има детско столче, GPS навигация, WiFi рутер, предплатено гориво, персонален шофьор и още много други. Това дава гъвкавост за подбиране на желани допълнения, които да направят пътуването ти комфортно.

Какво удобство ни предлагат

Компактните автомобили са отлична възможност в условия на пренаселеност и позволяват преминаване през тесните улици, където стандартните коли не могат да минат. Това са случаите с паркирани по тротоарите коли, което стеснява пространството за преминаване. Компактните автомобили могат да се паркират и на по-малките свободни места, маневрирането с тях е значително по-лесно и ефективно. С написаното дотук може да се извади заключение, че това са градски коли.

Позволяват по-бързото преминаване през задръстванията и престрояване в градския трафик. Важно е да се отбележи, че в голяма част от случаите, компактните автомобили са двуместни. Въпреки това те са достатъчно просторни, за да се чувстваш ти и пасажерът до теб комфортно по време на път. Могат да предложат същото интериорно удобство, както и стандартните класически петместни аналози.

Компактните автомобили са с изключително стилна и елегантна визия, която няма да те изложи пред приятелите и познатите, пред партньорите и колегите. Дизайнът им е удивителен и няма да останеш безразличен на никой. Идеално се вписват в днешния стил на живот и стоят прекрасно пред всяко жилище, гараж, офис и търговска сграда. Нашите предложения винаги са в изправно техническо състояние и перфектен външен вид. Това ти гарантира представяне по най-добрия начин, без значение дали отиваш на служебна среща, лична среща, или се събираш с компания.

За кого са подходящи

Ако си човек, който се стреми да живее колкото се може по-икономично и за теб намаляването на разходите за моторно превозно средство са най-важните, компактните автомобили са твоето решение. Ще спестиш не само при покупката на самото превозно средство, но ще плащаш и по-малко за бензин, техническа поддръжка и обслужване. А в случай че я взимаш под наем, тези въпроси изобщо не те касаят, тъй като ние вече сме се погрижили за тях.

Ако работата ти се намира наблизо, но е достатъчно далеч за да ходиш пеш, компактният автомобил ще ти помогне да решиш този проблем. Той е маневрен, бърз и икономичен. Явява се отлично решение за хората, за които е важно да притежават собствен транспорт, на който могат да разчитат и да не им струва скъпо да го поддържат.

Компактните автомобили са често предпочитани от дамите, тъй като това им позволява по-лесно да се справят с натоварения трафик в града. По-миниатюрните размери са по-характерни за женската част, тъй като подобни превозни средства са наистина като бижу за една стилна и елегантна дама.

Ако предпочиташ малка семейна кола, компактните автомобили под наем са отлично решение. На фона на миниатюрните размери, има достатъчно място за теб и семейството ти. Спокойно ходиш на семейни почивки, разходки и мероприятия. Това с пълна сила важи дори и ако сте двойка и не ви притеснява средния размер на возилото. В него ще се чувствате комфортно и удобно с половинката си дори и при по-продължителни пътувания.

Защо да резервираме от Greenrentacar.bg

  • Предлагаме разнообразен автопарк с компактни автомобили под наем;
  • Всички возила в сайта са нови, технически обслужени и в отлично външно и вътрешно състояние;
  • Имаш възможност да се възползваш от технологията на хибрида, при която избираш вида на горивото (бензин или електричество). Тя също защитава и околната среда чрез спомагане за отделяне на по-малко въглеродни емисии в природата;
  • Цените ни са изключително достъпни и в тях, като препоръчителна опция е включена и застраховка при евентуални щети. Това снема финансовата отговорност от теб при случайно ПТП;
  • Ние сме сред Rent a Car лидерите в България и постоянно разнообразяваме автопарка си от нови модели коли под марките Toyota и Lexus;
  • Винаги получаваш поръчаното превозно средство с пълен резервоар, за да не се притесняваш от липса на гориво;
  • Можем да ти доставим кола до всяка точка на България, а ако се намираш в радиус 40 км от градовете София и Бургас, то ще ти бъде докарана напълно безплатна.

При нужда от професионално съдействие или при още въпроси, свързани с предлаганите рент а кар услуги, непременно се свържи с наш сътрудник. С радост ще говорим с теб и ще обсъдим нуждите ти, така че да предложим най-подходящото решение.

Виж повече Скрий