TOYOTA AYGO X M/T

 • Aygo X
 • TOYOTA AYGO X M/T - 1
 • TOYOTA AYGO X M/T - 2
 • TOYOTA AYGO X M/T - 3
 • TOYOTA AYGO X M/T - 4
 • TOYOTA AYGO X M/T - 5
 • TOYOTA AYGO X M/T - 6
 • TOYOTA AYGO X M/T - 7
 • TOYOTA AYGO X M/T - 8

2023

Ръчна

4 места

72

5 врати

1

Бензин

Климатик

Депозит

i
200,00 €
Количество

Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4,50 € / за ден

i
WiFi router

WiFi router

5,00 € / за ден

i
GPS

GPS

5,00 € / за ден

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2,50 € / за ден

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2,50 € / за ден

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

80,00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

60,00 € / еднократно

i
Вериги

Вериги

30,00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30,00 € / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70,00 € / за ден

i
i

Цената включва

Дезинфекциран автомобил Неограничен пробег
Модел 2023 Платена винетна такса
Apple CarPlay и Android Auto Заместващ автомобил при технически проблем
20% ДДС Гуми, според сезона
Описание на Toyota Aygo X M/T

Новият Toyota Aygo X е олицетворение на градската мобилност. Този практичен и икономичен автомобил под наем е проектиран така, че да се движи безпроблемно по оживените градски улици, превръщайки всяко шофиране в лесна задача. Със своите маневрени и компактни размери Aygo X е идеалният градски спътник, който се движи без усилие през тесни пространства и паркира с лекота. Независимо дали сме опитен градски жител, или посетител, който изследва градските пейзажи, Тойота Айго X обещава комфортно и ефективно шофиране, като ни гарантира, че без усилие ще се справим с предизвикателствата на градския живот, като същевременно запазим разходите за бензин под контрол. 

Тойота Айго Х е компактен и практичен градски автомобил с ръчна скоростна кутия, който осигурява на водачите практично и завладяващо шофиране. Със своите четири места, Тойота Айго X побира удобно както водача, така и пътниците, което го прави идеален избор за градско придвижване и градски приключения. Въпреки компактните си размери, Aygo X изненадва със своя просторен багажник за съхранение от 231 литра, в който лесно могат да се поберат два куфара, което ни гарантира, че можем да пренасяме багажа си с лекота. В купето има и климатик, като това подобрява цялостния комфорт на автомобила, като осигурява приятна вътрешна среда дори и при по-топло време. Освен това, компанията предлага широка гама от допълнителни екстри, които ни позволяват да персонализираме Toyota Aygo X, според нашите специфични нужди. Например, ако возим малък пътник, може безпроблемно да добавим детска седалка, за да повишим безопасността и удобството, по време на семейните пътувания. Тойота Айго X се откроява като многофункционален и удобен за ползване градски автомобил, който съчетава практичност с нотка на персонализация.

Характеристики

Toyota Aygo X е не само ефективен мини модел, но и дава приоритет за безопасността с иновативната система Toyota Safety Sense. Разполагайки с усъвършенствани технологии за безопасност, като система за избягване на предни сблъсъци, автоматични аварийни спирачки и асистент за предупреждение при напускане на лентата, Тойота Айго X гарантира сигурно и уверено шофиране. С този мини кросоувър можем да запазим концентрацията си и да дадем приоритет на безопасността, докато шофираме в града. Както споменахме, Тойота Айго Х е оборудван с редица усъвършенствани функции за безопасност, които гарантират безпроблемно шофиране. Системата Toyota Safety Sense е с допълнителни технологии за активно шофиране и помощ при паркиране, като ни осигурява непрекъснат контрол. Независимо дали се движим по магистрала, маневрираме по градските улици или паркираме,  Тойота Айго X гарантира нашата безопасност на всяка крачка. Този модел ни позволява да се чувстваме уверени и сигурни в rent a car пътуването си за с надеждните функции за безопасност. 

В салона на автомобила водачът е посрещнат от цветен 9-инчов мултимедиен дисплей, който поддържа безпроблемна интеграция с Android Auto и Apple CarPlay, подобрявайки свързаността и удобството в движение. Освен това, навигирането в тесни места с час от моделите е лесно с камерата за задно виждане, което превръща паркирането в безпроблемно преживяване. 

Защо да наемем онлайн от Greenrentacar.bg

За най-добро градско и междуградско пътуване горещо препоръчваме наема на Toyota Aygo X онлайн. Моделът в един от най-предпочитаните, поради атрактивната му цена и екстрите, които Айго предлага. Точно поради тази причина, наемът на кола няколко дни предварително ще ни гарантира, че ще шофираме избраната от нас Тойота. 

Как ще оцените този продукт?

 • 5 звезди
  (0)
 • 4 звезди
  (0)
 • 3 звезди
  (0)
 • 2 звезди
  (0)
 • 1 звезда
  (0)

0

от общо 0 отзива

Все още няма отзиви от клиенти.