TOYOTA C-HR hybrid A/T

 • C-HR
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 1
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 2
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 3
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 4
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 5
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 6
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 7
 • TOYOTA C-HR HYBRID A/T - 8

2022/2023

Автоматична

5 места

184

5 врати

2 куфара

Бензин / Хибрид

Климатроник

Депозит

i
600,00 €
Количество

Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4,50 € / за ден

i
WiFi router

WiFi router

5,00 € / за ден

i
GPS

GPS

5,00 € / за ден

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2,50 € / за ден

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2,50 € / за ден

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

100,00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

80,00 € / еднократно

i
Вериги

Вериги

30,00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30,00 € / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70,00 € / за ден

i
i
препоръчва се
i
i

Цената включва

Дезинфекциран автомобил Неограничен пробег
Модел 2022/2023 Платена винетна такса
Гуми, според сезона Заместващ автомобил при технически проблем
Apple CarPlay и Android Auto 20% ДДС

Описание на Toyota C-HR Hybrid A/T

Toyota C-HR Hybrid представлява съвременен автомобил, който съчетава в себе си елегантен дизайн, напреднала технология и високоефективен хибриден двигател. Своята популярност сред автомобилите под наем той дължи на изключителната си визия, която комбинира остри линии с извити форми, създавайки уникален външен вид. Интериорът на Тойота е също толкова внушителен, като предлага комфорт и удобство на водача и пътниците. Автомобилът е оборудван с изключително интуитивна технология на Тойота, която предлага навигация, мултимедия и системи за безопасност на високо ниво.

Характеристики на Toyota C-HR Hybrid A/T

Тойота Си Ейч Ар е оборудван с хибриден двигател, който осигурява отлични показатели както по отношение на икономията на гориво, така и на емисиите на вредни газове. Този автомобил предлага плавно и динамично ускорение, като същевременно осигурява спокойно и комфортно шофиране. Системите за безопасност, включени в Toyota C-HR Hybrid, гарантират защита както на водача, така и на пътниците по време на пътуване. Също така, автомобилът е оборудван с редица функции за удобство и забавление, които правят всяко пътуване с кола под наем приятно и комфортно изживяване. 

Под капака на Toyota C-HR Hybrid е комбиниран 1,8-литров бензинов двигател с електромотор, осигурявайки комбинирана мощност от 122 конски сили. Този хибриден задвижващ агрегат не само предлага отлична горивна ефективност, но и гарантира плавно и отзивчиво шофиране. Автоматичната скоростна кутия допълнително повишава комфорта на шофиране, като превръща в удоволствие придвижването през градския трафик или предприемането на по-дълги пътувания.

В купето Тойота предлага редица функции, предназначени да подобрят нашето изживяване по време на наема. Модерният и добре оборудван интериор може да се похвали с първокласни материали, удобни седалки и достатъчно място за краката на пътниците отпред и отзад. Интуитивната информационно-развлекателна система, снабдена със сензорен екран, позволява безпроблемна интеграция на нашия смартфон за музика, навигация и hands-free повиквания.

Защо да вземем под наем от Greenrentacar.bg

Greenrentacar.bg предлага възможност за наем на Тойота онлайн с изгодни условия за клиентите си. Първо, автомобилите, които предлагат, са поддържани в отлично състояние, гарантирайки безпроблемно и безопасно пътуване. Също така, Greenrentacar.bg се отличава с прозрачност и прецизност във всяко предоставяно предложение, което позволява на клиентите да получат точна информация за цената и условията на наемане. Освен това, фирмата се грижи за околната среда, като предлага възможност за наем на хибридни rent a car модели, като Toyota C-HR Hybrid, което позволява на клиентите да пътуват екологично, икономично и отговорно. Съчетанието от качество, надеждност и екологичност прави наемането на Тойота от Greenrentacar.bg привлекателно решение за всеки, който цени комфортно и отговорно пътуване.

В заключение бихме могли да добавим, че Тойота Си Ейч Ар представлява не само стилен и функционален автомобил, но и иновативно решение за отговорно пътуване. Със своите високи технологични характеристики и надеждност, той предлага комфорт и удоволствие на водача и пътниците си. Вземането на под наем от Greenrentacar.bg допълнително улеснява достъпа до този висококачествен автомобил, като осигурява изгодни цени и грижа за околната среда.

Как ще оцените този продукт?

 • 5 звезди
  (0)
 • 4 звезди
  (0)
 • 3 звезди
  (0)
 • 2 звезди
  (0)
 • 1 звезда
  (0)

0

от общо 0 отзива

Все още няма отзиви от клиенти.