Рая

Рая Иванова

Запознайте се с Рая Иванова -  маркетинг мениджър в greenrentacar.bg. С 10-годишен опит в rent a car индустрията, Рая е придобила впечатляващи умения и разбиране за нюансите на сферата.

Рая започва кариерата си като представител в малка агенция за наем на коли. Нейната работна етика и природен талант за обслужване на клиенти  бързо я извдигат в йерархията и тя скоро бива повишена на мениджърска позиция. През годините Рая работи за няколко известни компании в сферата на rent a car, изграждайки уменията си в обслужване на клиенти, операции и маркетинг.

В текущата си роля в greenrentacar.bg, тя е отговорна за разработване и изпълнение на маркетинговите стратегии на компанията. Тя работи пряко с екипите за продажби, за да гарантира, че маркетинговите кампании са насочени към общите цели и стратегии на компанията. Експертните й познания в дигиталния маркетинг, социални медии и брандинг помагат на greenrentacar.bg да се утвърди като водещ играч в конкурентната индустрия за наем на автомобили.

Страстта на Рая към rent a car сферата отива по-далеч от професионалния й живот. Тя е любител на колите и предпочита да обикаля по различни части в света именно с автомобил. Тя вярва, че добре планирано пътешествие с кола е най-добрият начин за изживяване на ново място и култура.

Можете да се запознаете повече с нейната работа в социалните ни мрежи:

От същия автор