Image alt

За нас

Green Rent A Car – компания за нови автомобили под наем, предимно хибридни, ориентирана към бъдещето.

Направи деня си зелен!

Green Rent A Car е компания предимно за нови хибриди автомобили под наем, ориентирана към бъдещото. В дейността си използва само 90% нови автомобили, предимно хибридни на световния лидерите в автомобилостроенето TOYOTA.

Оперира на територията на област Бургас. Основни локации са Летище Бургас, Поморие, Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети влас, както и Южно Черноморие – Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюни и Приморско. Възможни са и други точки за наем по избор на клиента.

Предимствата за клиентите на Green Rent A Car - нови автомобили, пълно удоволствие от управлението на хибрид, качествено професионално обслужване, удобни локации, максимално улеснение с избор на допълнителни услуги.

За редовни клиенти са специално разработени цени с отстъпки и преференциални условия за наем с програмата MyGreen.

Партньорите на Green Rent A Car са сред водещите в туристическия бранш. – хотели, туроператори, ресторанти, на които можете да се доверите и Вие. 

*          *          *

Автомобилите на  Green Rent A Car са чисто нови - гарантираме надеждност.

90% от автопарка на Green Rent A Car е хибриден – осигуряваме безгрижие - удоволствие от управлението за водача, спокойствие и комфорт за всички пътници.

Включваме автомобили от почти всички категории - за да отговорим максимално на индивидуалните нужди и предпочитания – предлагаме разнообразие.

Предлагаме възможност за доставка и връщане на автомобил до и от посочен от клиента адрес, хотел, летище Бургас, туристически центрове и курорти по Черноморието -  можете да разчитате на мобилност.

Фирма "Спекта ауто" ЕООД официален представител на марката TOYOTA за Бургаска област е доверен партньор на Green Rent A Car  - осигуряваме  24/7 техническа поддръжка и гарантираме безпроблемно шофиране.

Екипът на Green Rent A Car е с внимание, разбиране, индивидуален подход и професионализъм – за да сме винаги на Ваше разположение!

Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: