Златни правила за пътуване с деца

Планирали сте мечтаната почивка и искате да я прекарате спокойно и да не се притеснявате как ще повлияе на децата ви едно дълго пътуване. Ваканцията наближа, а а нея и тревогите около самото пътешествие. Едно е сигурно – планирането и организацията ще помогнат за спряването с тези проблеми. Направете си списък с всичко необходимо за пътуването и не забравяйте да вземете любимите им играчки, храна и вода.

На тинейджърите им е достатъчен един телефон и достъп до интернет, за да шофирате спокойно. Седем годишните пък се нуждаят от вода, храна и любимата игра и забравяте за тях поне за час-два. При по-малките деца и особено за едно-две годишните нещата са доста по-различни. Необходимо е да полагате повече грижи и внимание. Тези златни правила ще ви помогнат да пътувате по-спокойно, когато сте с малки деца: 
  • Подгответе се предварително с храна и вода – няколко сандвича и снакса са достъчни да задоволят апетита на малките. Поставете ги на достъпни места и винаги носете с вас хапчета за прилошаване по време на път.
  • Бъдете приготвени за безрядъци и бъркотии – всички знаем, че малките деца правят много бели и затова трябва да се въоръжите с няколко пакета мокри кърпички в колата, за да се справите с пораженията.
  • Проверявайте винаги дали сте взели любимите играчки на децата. Обградете ги с колко се може повече играчки и ще имате по-малко грижи. Друга идея, която може да ви дадем, за да ангажирате вниманието на малчуганите е да им пуснете да гледат любимото им филмче. Това няма да бъде никаква пречка за автомобилите на Green Rent A Car, понеже имате възможността да заявите 3G Wi-Fi рутер за безжичен интернет.
  • Направете пътуването комфортно – ние сме се погрижили за това и може да изберете 5-местното комби Toyota Corolla TS или 8-месния бус Toyota Proace Verso. Който и от двата автомобила да изберете ви гарантираме, че ще се чувствате комфортно и ще има достатъчно място за децата. Имате възможността и  за наемане на бебешка седалка или бустер за малките деца.
  • Спирайте по-често - децата не са свикнали да стоят на едно място, а обичат да тичат и играят. Това е добре и за вас също. Давайте си по-чести почивки.
  • Шофирайте, докато децата спят – тогава със сигурност ще си осигурите неоходимото спокойствие и тишина.
Планираната и организирана почивка с деца ще вуи донесе големи ползи. Своевренното овладяване на различни ситуации, предизвикани от децата ще ви осигури много повече време за почивка.

 
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: