Защо автомобил под наем е най-добрият избор за семейно пътуване

С настъпването на топлите месеци започваме да мечтаем да избягаме от сивото ежедневие и да се отдадем на така заслужената семейна почивка. Наравно с избирането на хотел, дестинация и брой нощувки обаче изкача и въпросът за самото пътуване.

Ако искате да стигнете до желаната дестинация с усмивка на лице, то едва ли ще се доверите на стария си автомобил, който постоянно е за ремонт. Рискът да поемете на дълъг път с неизправно возило ще Ви коства много пари и нерви, затова опцията за вземане на кола под наем е добро решение на проблема. В кои случаи автомобил под наем от Green Rent a Car може да бъде по-доброто решение за дълги разстояния ще научите в следващите редове.

Наемът на автомобил струва по-малко от ежегодната поддръжка на лично превозно средство
Ако трябва да пресметнете ежегодните разходи по поддръжка и гориво на личен автомобил в сравнение с наем на рент а кар, то ще установите, че вторият вариант е по-икономичен. Разбира се, тук става въпрос не за регулярно използване на автомобил, а само при семейни или бизнес пътувания.

Удобство и повече пространство
При избор на автомобил под наем можете да изберете от широка гама превозни средства, които да отговорят на Вашите нужди. Ако пътуването Ви e семейно и Ви предстои дълга почивка, то тогава е добра идея да разгледате пътническите ни бусове или SUV 4x4. Ако пък отивате на романтичен уикенд, то икономичните и компактни автомобили на Green Rent a Car са правилното решение.

Забавление за цялото семейство
Изборът при наемане на семеен автомобил за дълго пътуване може да бъде продиктуван и от желанието Ви да осигурите забавление на цялото семейство. Ако наемете необичайно или мечтано превозно средство щe предизвикате положителни емоции у всички членове на Вашето семейство. Защо не заложите на хибриден автомобил Toyota от Green Rent a Car за следващото Ви пътуване? Със сигурност децата Ви ще бъдат очаровани от смарт технологиите и дизайна на нашите коли. Разгледайте автопарка ни ТУК.
 
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: