Топ пролетни rent a car дестинации с Green Rent A Car

Пролетта е вече тук, макар да не сме си я представяли по точно този начин – вместо навън, всички сме затворени по домовете си в очакване на края на пандемията, наречена COVID-19.

Е, както знаем – всичко има свое начало и край, а защо да не планираме предстоящите си пътувания сега, когато имаме повече от всякога свободно време? Заложете на услугите на Green Rent A Car - с нас ще наемете нов автомобил бързо и лесно с прозрачни условия, за да се насладите на дългоочакваните слънчеви дни с близките хора.

С Green rent a car ще можете да посетите желаната дестинация без да се съобразявате с разписанието на градския транспорт или търсенето на такси. Свободата на движение и комфортът да разполагате с времето си ще превърнат наемането на кола под наем от Green Rent A Car в истинско изживяване!

Ето и кои са нашите топ 5 предложения за пътуване през пролетта с Green Rent A Car:
 
  1. Лещен
Село Лещен се намира в Западните Родопи и едно от най-популярните и живописни дестинации за селски туризъм в България. Сгушено в китната Родопа планина, селото очарова с разцъфнали дървета и зеленина през пролетта. В Лещен може да почувствате прочутата гостоприемност на родопчаните, които ще Ви нагостят с местни ястия от екологично чисти продукти, а след това можете да се разходите из красивите калдаръмени улички на селото или да направите поход в планината. Дестинацията е изключително подходяща за транспорт с кола под наем, тъй като транспортът до селото не е добре уреден.
 
  1. Нос Емине
Най-източната точка на Стара Планина – нов Емине е изключително красива дестинация, напомняща на картичка от далечни земи.  Истинско богатство е, че се намира в България и то на едва 79 км. южно от Варна и 54 км. северно от Бургас. Нос Емине представлява почти отвесна 60-метрова стена, която ни позволява да видим от високо Черно море и бреговете му. Дестинацията е изключително подходяща за посещение през пролетта заради липсата на големите туристически тълпи – ще можете да се насладите на красотата на природата необезпокоявани.
 
  1. Мелник
Най-малкият град в България – Мелник се намира на 22 км. югоизточно от град Сандански и пази многовековни традиции и история. Възрожденският дух може да бъде усетен във всяко кътче на града, а в комбинация с множеството винарни, мястото ще се хареса и на най-капризните от Вас. Дестинацията е предпочитана през пролетта заради по-топлия климат.
 
  1. Копривщица
Ако сте почитатели на историческия туризъм и искате да се потопите във възрожденското минало на България, то не пропускайте да посетите Копривщица тази пролет! Китният средногорски град ще Ви изненада с красива природа, чист въздух и множество музеи, които да разгледате.


Не губете повече време и си осигурете незабравимо пътуване тази пролет с Green Rent A Car! Резервирайте още сега автомобил на: https://greenrentacar.bg/ или телефон: 0700 700 22.
 
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: