Топ препоръки за избор на кола под наем

Наемането на кола под наем на пръв поглед може да ви стори, че е много трудно... все пак това е отговорност и вие трябва да подходите максимално прецизно.
За целта решихме да ви споделим няколко препоръки, които да ви помогнат при наемането на автомобил под наем.

Избор на кола под наем

След като сте решили от къде ще тръгвате, датата и часа на наемане и мястото на връщане, ще бъдете пренасочени към списък със свободните ни автомобили за посочения от вас период.

Тук е мястото, където да обмислите внимателно какъв автомобил да резервирате. В случай, че сте повече хора или ще пътувате с много багаж, най-удобния вариант е комби/миниван или пътнически бус.

Ако желаете да пътувате възможно най-изгодно, разгледайте икономичния ни клас автомобили.
Ние от Green rent a car предлагаме допълнителни екстри към наемането на кола. За да бъде максимално комфортно и разбира се защитено вашето дете, предлагаме детско столче. Можете да добавите още GPS система, Booster, Wi-Fi, допълнителен шофьор или опция за пътуване в чужбина.
За хората, които желаят да наемат автомобил под наем от летище Бургас, доставката е безплатна. Тази оферта важи и за околностите около Бургас.

Резервиране на кола под наем
Green rent a car предоставя най-добрите цени на локалния пазар, а автомобилите, които предлагаме са предимно хибридни на световния лидерите в автомобилостроенето TOYOTA.
В окончателната стойност са включени: неограничен пробег, винетна такса, заместващ автомобил, 20% ДДС и платена летищна такса. Имате опция да добавите пътна защита, включваща:
  • Гарантирано връщане на депозита при инцидент
  • Включен заместващ автомобил
  • Включена безплатна пътна помощ
  • Освобождаване от административна такса при инцидент

За лоялните клиенти на Green rent a car предлагаме допълнителна отстъпка, която е базирана на броя направени реални резервации. Повече информация за MyGreen програмата ни прочетете тук.

Програмата лоялни клиенти ще ви спести време, тъй като не е необходимо да попълвате документи (данните ви ще се визуализират автоматично). Освен преференциалните условия, притежателите на MyGreen получават и лесно и бързо управление на резервациите, както и бюлетин с последните ни промоции.

Винаги прочитайте условията за наемане на автомобил

Това е изключително важно нещо, ако не сте напълно наясно с нашите условията, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел. +359 887 13 20 34 или 0700 700 22.

Каква е процедурата при наемане на автомобил?

След като вземете резервираната кола под наем е необходимо заедно с представител на Green rent a car да огледате автомобила за евентуални драскотини или щети.
При наличие на драскотини или други щети, те ще бъдат отбелязани на приемно-предавателния протокол/договор.
Препоръчително е да се запознаете много добре с колата, за да бъдете наясно когато я паркирате на по-голям паркинг.  Разгледайте колата външно (цвят, регистрационен номер, модел) и проверете светлите, таблото, от къде се пълни резервоара се включват мигачите, чистачките и фаровете.

Каква е процедурата при връщане на автомобила под наем?

Необходимо е да напълните резервоара преди да върнете превозното средство, както и хубаво да го разгледате за последно за възможни ваши вещи. Не забравяйте да погледнете и в багажника, да не забравите някоя ценна вещ.
И все пак ако това се случи, не се притеснявайте, а ни се обадете. И най-важното - насладете се на пътуването си!

 
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: