Хибридните автомобили – rent-a-car услуга от ново поколение

Наемането на хибриден автомобил може да Ви изглежда като опция, на която биха се спрели еко активистите или авантюристите, които обичат да експериментират в избора си на превозно средство, но през 2020 г. тези автомобили са сред най-предпочитаните на rent-a-car пазара. Green Rent A Car ще Ви представи кои са ключовите характеристики на тези автомобили и защо да изберете Toyota Hybrid при следващото си пътуване.

Шофирането на хибридни автомобили комбинира в себе си мощността на традиционните двигатели с електрически мотор, за да се намали разхода на гориво и отделянето на вредни емисии. Преминаването от традиционни към зелени и екологични автомобили има няколко предимства:

1. Удобство при шофиране като при конвенционалните автомобили
Хибридите се представят на пътя точно толкова добре, колкото конвенционалните автомобили. Ускорението на скоростта при тях не е толкова бързо, но вероятността да забележите това при управление е минимална. Съществено предимство на тези автомобили пред обикновените е, че са изключително тихи и дори може да Ви се стори, че двигателят не работи.
Когато хибридът се намира в покой докато изчаквате на светофар, например, двигателят напълно се изключва и заработва отново след натискането на газта, което от своя страна означава, че не отделяте вредни емисии и пестите енергия.

Хибридните автомобили Toyota, които предлагаме от Green Rent a Car, използват своя електрически мотор, за да се движат на ниски скорости, а при по-високи се включва вторият конвенционален вдигател, за да можете да се насладите на високите скорости докато изпреварвате или карате на дълъг път.
Смяната на моторите е толкова гладка, че няма да забележите промяна в движението и няма нужда Вие ръчно да включвате втория мотор, както бихте направили, ако управлявате електрически автомобил. При хибридите се елиминира и друго неудобство на електрическите автомобили – спирането за презареждане на батерии.

2. Широк набор от хибридни автомобили Toyota
Green Rent a Car предлага голям избор от хибридни автомобили за различни цели. Независимо дали сте на бизнес пътуване или искате да прекарат време със семейството ни, нашият автопарк ще Ви предложи множество хибридни опции от лидера на пазара Toyota. Предлаганите от нас превозни средства са в различни класове – от малки, компактни, комби, лимузини, джипове до пътнически бусове  с различни по мощност двигатели, скоростни кутии и оборудване със забележителни списък на функции за удобство.

3. Ще спестите пари за гориво
С постоянното нарастване на цените на горивата в България, хибридните автомобили са най-доброто решение, което в момента е на пазара. Няма по-добра причина от тази да се възползвате от новите превозни средства, с които ще спестите пари за гориво и същевременно ще се насладите на всички удобства, които предлагат и конвенционалните автомобили.

4. Ще допринесете за опазването на околната среда
Хибридите отделят по-малко вредни газове от стандартните превозни средства. Средно компактните хибридни автомобили произвеждат 10% по-малко емисии в сравнение с конвенционалните автомобили, което означава, че освен удобство и икономичност, ще допринесете и за опазването на околната среда.

5. Ще дадете добър пример на децата си
Вземането под наем на хибриден автомобил е един добър пример за бъдещите поколение и можете да окажете същественo въздействие върху светогледа на децата си. Родителските действия говорят много повече от думите в очите на децата, дори да предприемате на пръв поглед прости стъпки като това да изберете хибриден автомобил Toyota от Green Rent a car за следващото си пътуване. Изборът на хибриден автомобил е информиран и съзнателен избор, който отлично преподава екологични ценности.

Ако сме Ви убедили в предимствата на хибридните автомобили и Ви предстои пътуване, можете да запазите своя Toyota хибрид само срещу едно телефонно обаждане на: 0700 700 22
 
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: