Green Rent a Car Ви осигурява чисти, надеждни и безопасни коли под наем

Има ли нещо по-лошо от шофирането на автомобил, който не е поддържан или почистен? Всъщност не, особено когато е кола под наем. Ние от Green Rent a Car се грижим с внимание върху всеки детайл от автомобилите Toyota, които предлагаме,  защото се гордеем с това, което правим.

Нашата корпоративна мисия е да представяме на клиентите си безопасни и надеждни автомобили, които винаги са чисти и изправни за дълъг път.
Средностатистически една кола под наем пътува 3000 км. на месец. В Green Rent a Car знаем, че за осигуряване на отлично обслужване, колите под наем, които предлагаме, трябва непрекъснато да се поддържат от квалифицирани техници, така че да получите отлична услуга. Чрез високо качество, което поддържаме, можем да Ви предоставим приятно rent-a-car изживяване без ненужен стрес.

Как ние от Green Rent a Car поддържаме висококачествено обслужванe?
Автомобилите на Green Rent a Car се обслужват на всеки 15 000 км. или според указанията на производителя за обслужване. Редовното поддържане на автомобилите ни Toyota включва:
  • Пълна проверка на безопасността;
  • Проверка на налягането в гумите, въртенето им и подравняване с кормилното управление;
  • Проверка и почистване на батериите;
  • Подмяна на маслото в двигателя и маслените филтри;
  • Проверка, почистване и регулация на спирачките;
  • Проверка и смяна на нивото на течностите в автомобила

Друг важен компонент е чистотата -  автомобилът, който наемате, винаги ще Ви посрещне в безупречно състояние както отвън, така и отвътре. Нашите автомобили се измиват и почистват след всяко наемане, което Ви гарантира чиста и свежа кола, за да започнете пътуването си по перфектен начин.

Интериорът на автомобилите ни (седалки и подове) се почиства с прахосмукачка, последван от таблото, волана и вътрешната част на прозорците. След всяко наемане техниците на Green Rent a Car проверяват двигателната течност и налягането в гумите. Тези процедури гарантират, че автомобилът се представя възможно най-добре на пътя.

В заключение можем да кажем, че освен конкурентни цени и отличното обслужване на клиентите, нашата редовна поддръжка и почистване на автопарка не само гарантира Вашата безопасност и комфорт - тя подпомага мисията на Green Rent a Car за удовлетворение на клиентите във всеки един аспект.
 
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: