TOYOTA COROLLA SEDAN A/T hybrid

 • Toyota Corolla AT
 • TOYOTA COROLLA SEDAN A/T Hybrid - 1
 • TOYOTA COROLLA SEDAN A/T Hybrid - 2
 • TOYOTA COROLLA SEDAN A/T Hybrid - 3
 • TOYOTA COROLLA SEDAN A/T Hybrid - 4
 • TOYOTA COROLLA SEDAN A/T Hybrid - 5
 • TOYOTA COROLLA SEDAN A/T Hybrid - 6
 • TOYOTA COROLLA SEDAN A/T Hybrid - 7

2023

Автоматична

5 места

122

4 врати

2 куфара

Бензин / Хибрид

Климатроник

Депозит

i
500,00 €
Количество

Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4,50 € / за ден

i
WiFi router

WiFi router

5,00 € / за ден

i
GPS

GPS

5,00 € / за ден

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2,50 € / за ден

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2,50 € / за ден

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

100,00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

80,00 € / еднократно

i
Вериги

Вериги

30,00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30,00 € / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70,00 € / за ден

i
i
препоръчва се
i
i

Цената включва

Дезинфекциран автомобил Неограничен пробег
Модел 2023 Платена винетна такса
Гуми, според сезона Заместващ автомобил при технически проблем
Apple CarPlay и Android Auto 20% ДДС

Повече информация за Toyota Corolla Sedan A/T

Toyota Corolla Sedan е олицетворение на автомобилното съвършенство, като се отличава сред колите под наем с елегантен дизайн, съчетан с изключителни характеристики. Оборудван с автоматична трансмисия, той предлага безпроблемно шофиране, което го прави идеален вариант за различни предпочитания при шофиране. Тойота Корола Седан се задвижва от икономичен хибриден двигател, който осигурява както икономичен разход на гориво, така и екологична експлоатация. Просторният му интериор предлага достатъчно място за краката и багажа, като повишава комфорта на водачите и пътниците. Освен това, усъвършенстваните функции за безопасност, включително системите за предотвратяване на сблъсъка и адаптивния круиз контрол, поставят на първо място безопасността и спокойствието на пътниците.

Характеристики на Тойота Корола Седан

Автоматична трансмисия: Toyota Corolla Sedan разполага с автоматична скоростна кутия, която предлага плавно превключване на предавките и безпроблемно шофиране, особено в градска среда или по време на пътуване на дълги разстояния.

Ефективност на горивото: С ефективния си хибриден двигател Тойота Корола е компактен седан и осигурява впечатляваща икономия на гориво, намалявайки разходите на бензиностанцията и свеждайки до минимум въздействието върху околната среда.

Просторен интериор: Голямото пространство за краката и товарното пространство в багажника осигуряват комфорт за всички пътници, което го прави подходящ както за кратки пътувания, така и за продължителни пътувания.

Усъвършенствани системи за безопасност: Toyota Corolla Sedan автоматик е оборудвана кола под наем с най-съвременни функции за безопасност, като например система за спиране преди сблъсък и предупреждение за напускане на лентата за движение, което дава приоритет на безопасността на наемателите и повишава цялостната увереност при шофиране.

Модерен дизайн: Елегантният външен дизайн Тойота Корола Седан с автоматична кутия, допълнен от стилни интериорни покрития, въплъщава съвременната автомобилна естетика, което го прави визуално привлекателен избор за наемателите.

Защо да вземем под наем от Greenrentacar.bg

Поддържан автопарк: Greenrentacar.bg поддържа автопарк от нови модели, включително Тойота Корола Седан с автоматична кутия, което гарантира надеждност и качество за наемателите.

Онлайн резервация: Компанията предлага удобни услуги за онлайн резервация, които позволяват на клиентите да резервират желаната Тойота Корола Седан с автоматична кутия без усилие от всяка точка на света, и то на изгодна цена.

Подробна информация: На уебсайта на Greenrentacar.bg клиентите могат да намерят изчерпателни описания, снимки и  видеоклипове на Toyota Corolla Sedan, които подпомагат вземането на информирано решение.

Гаранция за безопасност: С ангажимента си към безопасността Greenrentacar.bg дава приоритет на поддържането на автомобили с най-добрите системи за безопасност, нови гуми и навременно обслужване гарантирайки благополучието на наемателите по време на техните пътувания.

Обслужване на клиенти: Greenrentacar.bg осигурява изключително обслужване на клиентите, като отговаря незабавно на всякакви запитвания или притеснения и се стреми да предложи безпроблемно преживяване при наемане от началото до края.

В заключение, Toyota Corolla Sedan с автоматична скоростна кутия, се откроява като надежден и ефективен избор за наемане, особено когато избереме услугите на Greenrentacar.bg. Със своите впечатляващи характеристики и стремеж към удовлетвореност на клиентите, наемането на Тойота Корола Седан от Greenrentacar.bg гарантира комфортно, безопасно и приятно шофиране за всички наематели.

Как ще оцените този продукт?

 • 5 звезди
  (0)
 • 4 звезди
  (0)
 • 3 звезди
  (0)
 • 2 звезди
  (0)
 • 1 звезда
  (0)

0

от общо 0 отзива

Все още няма отзиви от клиенти.