TOYOTA COROLLA SEDAN M/T

 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 1
 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 2
 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 3
 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 4
 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 5
 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 6
 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 7
 • TOYOTA COROLLA SEDAN M/T - 8

2023

Ръчна

5 места

123

4 врати

2 куфара

Бензин

Климатроник

Депозит

i
300,00 €
Количество

Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4,50 € / за ден

i
WiFi router

WiFi router

5,00 € / за ден

i
GPS

GPS

5,00 € / за ден

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2,50 € / за ден

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2,50 € / за ден

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

100,00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

80,00 € / еднократно

i
Вериги

Вериги

30,00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30,00 € / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70,00 € / за ден

i
i

Цената включва

Дезинфекциран автомобил Неограничен пробег
Модел 2023 Платена винетна такса
Apple CarPlay и Android Auto Заместващ автомобил при технически проблем
20% ДДС Гуми, според сезона

Описание на Toyota Corolla Sedan M/T

Toyota Corolla Sedan 2024 година е сериозен претендент за титлата най-практичен, компактен и икономичен седан, идеален за семейни и бизнес пътувания. С просторния си интериор и удобните си седалки Corolla предлага достатъчно място както за пътниците, така и голям багажник за багажа, осигурявайки комфортно пътуване за всички. Eлегантния и модерен дизайн на Тойота Корола Седан излъчва изтънченост, като същевременно запазва практичността си. Известна с изключителната си горивна ефективност и надеждно представяне с ръчна кутия, Toyota Corolla Sedan се оказва мъдър избор за тези, които търсят икономичен транспорт, без да правят компромис с качеството. Независимо дали се отправяме на семейно пътешествие, или посещаваме бизнес срещи, комбинацията от гъвкавост, достъпност и ефективност на Тойота Корола Седан я превръща в най-добрия избор в своя клас.

Моделът от 2024 година е с изискан външен вид и съвременен интериорен дизайн, интуитивни технологични решения и хибридна система за задвижване от пето поколение, в името на още повече забавление зад волана, любимата на света Toyota Sedan сега е по-добра от всякога.

Спецификации и характеристики

Новата Тойота Корола седан с ръчна кутия е класика, която умее да се приспособява към новостите в индустрията. Toyota Safety Sense вече включва и подобрена система за предотвратяване на челен сблъсък, както и система за предупреждение и спиране на автомобила при проблемно шофиране на водача. Освен това Тойота Корола Седан установява наличие на наближаващи превозни средства и велосипеди отзад когато напускаме автомобила. Предупреждава със сигнал в огледалата на вратите и на дисплея при потенциални опасности.

Toyota Corolla Sedan е с бензинов двигател и предлага вълнуващо изживяване при шофиране с ръчната си скоростна кутия, което увеличава радостта от всяко пътуване. Ръчната скоростна кутия осигурява на водачите прецизен контрол върху превключването на предавките, което позволява по-завладяващо и динамично шофиране. Независимо дали се движим по градските улици или по живописни магистрали, ръчната трансмисия на Тойота Корола седан осигурява усещане за връзка и вълнение, превръщайки всяко пътуване с кола под наем в незабравимо приключение. С отзивчивото си управление и плавното превключване на предавките Тойота Корола доказва, че шофирането може да бъде както практично, така и изключително приятно.

Тойота Корола седан има отлична видимост на пътя и е впечатляващо пъргав rent a car, което го прави перфектен за градско шофиране. С обща дължина от 4.63 метра и пълен цикъл на завъртане от само 10.8 метра, ще успеем да паркираме на тесни места и лесно да маневрираме. 

Защо да наемем този автомобил от Greenrentacar.bg

Наемането на Toyota Corolla Sedan от Greenrentacar.bg предлага множество убедителни причини. На първо място, компанията се гордее с това, че поддържа автопарк от нови автомобили, оборудвани с най-новите системи за безопасност, което гарантира спокойствие на наемателите и по добра цена. Тъй като безопасността е първостепенна грижа, клиентите могат да се доверят на надеждността и сигурността, осигурени от усъвършенстваните функции на Тойота Корола. Освен това Greenrentacar.bg опростява процеса на наемане, като предлага онлайн резервации, което прави удобно и безпроблемно за клиентите да резервират желания автомобил от комфорта на собствения си дом. Освен това потенциалните наематели могат да разгледат уебсайта на компанията, за да намерят подробни описания, висококачествени снимки и информативни видеоклипове, представящи Toyota Corolla Sedan, което им позволява да вземат информирано решение, съобразено с техните предпочитания и нужди. Като цяло наемането на Тойота Корола седан от Greenrentacar.bg обещава безпроблемно преживяване, характеризиращо се с безопасност, удобство и прозрачност.

Как ще оцените този продукт?

 • 5 звезди
  (0)
 • 4 звезди
  (0)
 • 3 звезди
  (0)
 • 2 звезди
  (0)
 • 1 звезда
  (0)

0

от общо 0 отзива

Все още няма отзиви от клиенти.