TOYOTA YARIS hybrid A/T

 • Yaris
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 1
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 2
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 3
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 4
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 5
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 6
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 7
 • TOYOTA YARIS HYBRID A/T - 8

2024

Автоматична

5 места

116

5 врати

2 куфара

Бензин / Хибрид

Климатик

Депозит

i
200,00 €
Количество

Допълнителни екстри

Детско столче (9 - 18 кг)

Детско столче (9 - 18 кг)

4,50 € / за ден

i
WiFi router

WiFi router

5,00 € / за ден

i
GPS

GPS

5,00 € / за ден

i
Допълнителен шофьор

Допълнителен шофьор

2,50 € / за ден

i
Booster (15-36КГ)

Booster (15-36КГ)

2,50 € / за ден

i
Пътуване в чужбина

Пътуване в чужбина

100,00 € / еднократно

i
Предплатено гориво

Предплатено гориво

70,00 € / еднократно

i
Вериги

Вериги

30,00 € / еднократно

i
Priority rent

Priority rent

30,00 € / еднократно

i
Персонален шофьор

Персонален шофьор

70,00 € / за ден

i
i

Цената включва

Дезинфекциран автомобил Неограничен пробег
Модел 2023 Платена винетна такса
Apple CarPlay и Android Auto Заместващ автомобил при технически проблем
20% ДДС Гуми, според сезона


Повече за Toyota Yaris A/T

Toyota Yaris се отличава като перфектния автомобил под наем, съчетаващ практичност, стил и ефективност. Със своя иновативен хибриден двигател Ярис осигурява уникално изживяване при шофиране, което съчетава лекотата в ежедневието с енергичността на пътя по време на периода на наемане. Хибридната технология не само осигурява отлична горивна ефективност, което го прави икономичен избор за дълги пътувания или опознаване на града, но и допринася за намаляване на въздействието върху околната среда, съобразявайки се с нарастващата тенденция към устойчив транспорт.

Експресивният дизайн е друга отличителна черта на Toyota Yaris, което я прави привлекателен избор за тези, които искат автомобил, който не само се представя добре, но и изглежда добре на пътя. Toyota Yaris може да се похвали с елегантен и модерен екстериор, който привлича погледите с динамичните си линии и стилни характеристики. Освен с естетика, Тойота Ярис е проектиран с мисъл за практичност, особено когато става въпрос за градски живот. Компактните му размери и отзивчивото управление го правят изключително лесен за паркиране, като маневрира без усилие по градските улици и претъпканите паркинги. Независимо дали навигирате в тесни пространства, или се движите по магистралата, Toyota Yaris предоставя добре балансирано преживяване при наемане, което задоволява както практичните, така и естетическите предпочитания на водачите.

Характеристики на Toyota Yaris A/T

Toyota Yaris, модел от 2024 г., се очертава като идеален автомобил под наем, съчетаващ в себе си комфорт и икономичност. В основата на представянето му стои хибриден двигател, който бележи значителна крачка към горивната ефективност и екологичната отговорност. Иновативната технология не само гарантира, че пътуванията ни са рентабилни, но също така допринася за намаляване на въглеродния отпечатък, което го прави екологично съобразен избор. Вътре в Тойота Ярис комфортът на пътниците заема централно място с просторния си интериор, който предлага пет удобни места. Автоматичната скоростна кутия опростява шофирането, предлагайки плавно и безпроблемно пътуване за наематели с всякакви предпочитания за шофиране.

Докато пътуваме, Тойота Ярис ни осигурява прохлада и свежест със своята ефективна климатична система, подобрявайки цялостното изживяване от шофирането независимо от метеорологичните условия. Практичността се простира и върху пространството на багажника, което е проектирано да посрещне нуждите на пътуващите. В състояние да побере до три куфара, Тойота Ярис гарантира, че няма да се налага да правим компромиси с багажното или товарното пространство. Независимо дали се отправяме към бягство през уикенда, или се движим по ежедневните си задачи, Тойота Ярис олицетворява хармоничното съчетание на комфорт, икономичност и удобство в сферата на автомобилите под наем. 

Защо да вземем под наем от Greenrentacar.bg

В нашата компания за коли под наем ние отдаваме приоритет на удобството и ефективността за нашите клиенти. Независимо дали сте избрали да резервирате онлайн чрез нашия удобен уебсайт или да посетите някой от нашите офиси на място, можете да се доверите, че процесът ще бъде бърз, лесен и безпроблемен. Нашита иновативна системи за резервации гарантират безпроблемно преживяване, което ви позволява да си осигурите желания автомобил само с няколко кликвания или кратко посещение на нашите офиси и среща с нашите любезни служители. Ние разбираме важността на вашето време и се стремим да превърнем наемането на автомобил в безстресово изживяване, което ви позволява да се съсредоточите върху плановете си за пътуване без излишни усложнения. 

Как ще оцените този продукт?

 • 5 звезди
  (0)
 • 4 звезди
  (0)
 • 3 звезди
  (0)
 • 2 звезди
  (0)
 • 1 звезда
  (0)

0

от общо 0 отзива

Все още няма отзиви от клиенти.