Image alt
  • Имам въпрос. Къде да го задам!

Можете да отправите запитване чрез формата ни за контакт в Секция „Контакти“ или да позвъните на националния ни телефон.

ПРЕДИ РЕЗЕРВАЦИЯ

Може да прочетете условията ни като ползвате този линк.

  • От къде мога да наема / върна автомобил?

Оперираме основно на територията на област Бургас.

Основните ни локации са Летище Бургас, Поморие, Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети влас, както и Южно Черноморие – Крайморие, Черноморец, Созопол, Дюни и Приморско. Пълна информация  можете да откриете тук.

Green Rent A Car предлага доставки до всеки хотел или адрес в локациите, които обслужва.  

Централният офис на Green Rent A Car е в Бургас, ул.Индустриална19 (шоурум Toyota). Работното време е от 09:00 до 18:00, от понеделник до петък.

Офисите обслужват клиенти и извън работно време, при предварителна уговорка и такса.

Таксата за "Извън работно време" e в размер на 30 € за обслужване в часовия интервал между 8:00ч-8:59ч и между 18:01ч - 21:00ч.

Вземането и връщането на автомобил може да стане във всяка една локация, в които Green Rent A Car оперира. В зависимост от отдалечеността, може да Ви бъде начислена допълнителна такса, която се изчислява автоматично в процеса на резервация.

  • Позволено ли е излизането в чужбина?

Само при отправено запитване и получено изрично съгласие от Green Rent A Car можете да посетите съседни държави с наетия от Вас автомобил (Гърция, Македония, Сърбия, Румъния и европейската част на Турция). Начислява се административна такса в зависимост от наетия клас автомобил. Депозитът се удвоява.

Минималната възраст е 21 години, шофьорът трябва да има книжка от минимум 3 години. Наематели, които не отговарят на тези изисквания заплащат такса “Млад шофьор” 6 €/ден и двоен депозит. Възможни са ограничения.

Няма ограничения в пробега на наетия автомобил.

Автомобилът се предоставя с пълен резервоар и трябва да бъде върнат пълен. При връщане с липсващо гориво, клиентът заплаща липсващото гориво по цена 1,50 EUR, както и такса в размер на 10 €, освен ако не е предварително заплатена такса "Предплатено гориво".

Препоръчваме Ви да използвате предимно бензиностанции от наложени вериги като OMV, Shell, Petrol, LUKOIL, Gazprom, Rompetrol.

! ВАЖНО ЗА ХИБРИДИТЕ НА TOYOTAВсички хибридни автомобили на TOYOTA се зареждат с БЕНЗИН.

Когато правите резервация през нашия сайт, Вие може да изберете частична предплата или пълна предплата. Само след направено плащане, Ви гарантираме резервация на желания автомобил.

Когато наемате автомобил е нужно да оставите депозит с кредитна или дебитна карта (Visa или MasterCard). Сумата на депозита не се изтегля от сметката Ви, само се блокира! След края на наема се разблокира автоматично до 30 дни. Депозитът варира между 150 – 500 € според класа автомпобил. Депозитът може да бъде оставен и в брой, като сумата се завишава с 100%.

ПРИ РАЗЕРВИРАНЕ

Редовните клиенти на Green Rent A Car получават допълнителна отстъпка, която е базирана на броя направени реални резервации.  Повече информация за MyGreen програмата ни прочетете на тази страница.

В цената е включена пътна такса – винетка за територията на Република България.

Включена в цената на автомобила е задължителна Застраховка „Гражданска отговорност”.

Препоръчване застраховка „ПЪЛНА ЗАЩИТА“, която ви гарантира  връщане на депозита при инцидент и освобождаване от административна такса при инцидент. Ще ви бъде предоставен заместващ автомобил и безплатна пътна помощ при необходимост.

Можете да изберете един допълнителен шофьор като таксата е 1.50 €/ден (макс. 30 €).

Необходимо е изрично да отправите запитване на e-мейл за кореспонденция или да използвате формата ни за контакт.

Само при изрично съгласие от наша страна е допустимо излизане в чужбина и в  зависимост от избраната от вас страна.

Методите на плащане са: Кредитна карта или дебитна карта, банков превод и PayPal.

Сайтът е защитен със сертификат. Транзакциите на сайта са защитени с до 256-битово криптиране.

СЛЕД НАПРАВЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ

В рамките на 24 часа след изпращане на резервацията, Ви изпратим e-mail с потвърждение и линк към Вашия ваучер. Достъп до него имате и от личния Ви MyGreen акаунт .

Желателно е да представите принтиран ваучер. За Ваше удобство, предоставяме и възможността да изтеглите .pdf на ваучера и да го представите директно от Вашия смартфон или таблет.

Вашият персонален акаунт позволява промени по резервацията. Впишете се в MyGreen и използвайте менюто Промени.

Tова е възможно посредством Вашия личен акаунт. Резервация може да бъде отказана/променена до 72 часа преди началото на наемния период, без начисляване на такси. При отказ на резервация по-малко от 72 часа преди началото на наемния период, се начислява такса в размер в зависимост от оставащия период до посочените началната дата и час на наема

Да, но при отказ на резервация по-малко от 72 часа преди началото на наемния период се начислява такса както следва: при анулиране до 48 часа преди началната дата и час на наема – 30 % от крайната цена на Резервацията, но не-повече от стойността на Резервацията за 1 ден; при анулиране до 24 часа преди началната дата и час на наема – 50 % от крайната цена на Резервацията, но не-повече от стойността на Резервацията за 2 дни; при анулиране по-малко от 24 часа преди началната дата и час на наема – 100 % от крайната цена на Резервацията, но не повече от стойността на Резервацията за 3 дни.

На летище Бургас в зала Пристигащи ще бъдете посрещнати от наш служител. Ще разпознаете по GreenRent A Car.

Рент а кар агентите ни следят разписанията на самолетите, но Вие трябва да ни информирате предварително за промяната.

 ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА АВТОМОБИЛА

Необходимите документи са: валидна шофьорска книжка, паспорт или лична карта. Препоръчително е да носите Вашия ваучер и кредитна карта за депозита.

Ще бъде попълнен договор за наем, като Вие ще получите копие от него.  Ще платите сумата за наема и допълнителните екстри, ако има такива. Пълна предплата може да бъде направена и преди началото на наема. Може да направите допълнителни застраховки.  Ще Ви бъде авторизиран депозит от кредитната карта (разблокира се до 30 дни след края на наема ). Депозитът може да бъде оставен и в брой, като сумата се завишава с 100%. Ще огледате автомобила за щети. При наличие на драскотини или други щети ще бъдат отбелязани на приемно-предавателния протокол/договор.

Депозитът е определена сума пари, която се задържа при отдаване на автомобила. Парите остават блокирани на вашата карта до края на наемния период, като те служат за залог с цел покриване на разходите за ремонт при евентуална щета (не важи в случай на закупена застраховка „ПЪЛНА ЗАЩИТА“ и наличие на протокол от Полицията)

Депозитът може да бъде оставен и в брой, като сумата в брой се завишава с 100%.

Ако клиентът закъснее с връщането на автомобила след изтичане на договора за наем, му се начислена такса както следва: до 4 часа – един наемен ден; над 4 часа – 2 наемни ден, над 8 часа – 3 наемни дни.

ПО ВРЕМЕ НА НАЕМА

При инцидент задължително се обадете на контактния телефон, посочен в договора за наем, както и на телефон 112, за да информирате компетентните органи (Полицията).

Трябва да ни информирате предварително, че искате да удължите наема. Ще бъдете помолен да посетите офис на Green Rent A Car, за да подпишете нов договор. В случай на невъзможност да бъде продължен наемът на конкретния автомобил, поради влизането му в нов наем, ще ви предложим алтернативен.

Цената за целия Ви наем се прекалкулира по стандартна ценова листа, за използвания период + 3 наемни дни.

Трябва веднага да сигнализирате за това. Таксата за изгубени документи, регистрационен номер, GPS навигация или ключове на автомобила дължите съответната неустойка в евро по официалната тарифа, налична в офисите на фирмата.

ПРИ ВРЪЩАНЕ НА АВТОМОБИЛА

При отсъствието на съответната застраховка и протокол от полицията, клиентът отговаря до размера на щетата. Препоръчваме Ви закупуване на допълнителна застраховка "ПЪЛНА ЗАЩИТА“.

 СЛЕД КАТО НАЕМЪТ ПРИКЛЮЧИ

В деня на получаване на автомобила, сумата за депозита се блокира /авторизира/ по Вашата кредитна карта, а след това се разблокира до 30 дни след края на наема /анулиране на авторизацията/.

Ако депозитът е оставен в брой, сумата се връща при връщането на автомобила, след направен оглед и приети пълен комплект документи.

MyGreen ПРОГРАМА

При резервиране на автомобил онлайн, Вие получавате потребителско име и парола за персоналния Ви акаунт (MyGreen). Можете да създадете Вашия акаунт тук.

MyGreen Ви позволява да:

1. Трупате персонална отстъпка с всяка следваща резервация.

2. Прегледате историята на резервациите Ви.

3. Прегледате и принтирате ваучерa си.

Резервационният ваучер дава пълна информация за резервираните услуги. Всеки ваучер има пореден номер и данни за клиента.

1. Влезте в MyGreen профила си.

 2. Изберете резервацията, която искате да анулирате и натиснете бутона "Анулиране".

 3. Опишете причината за анулирането в полето за коментар.

 4. Натиснете бутона „Изпрати”.

1. Влезте в MyGreen профила си.

 2. Изберете „Настройки”.

 3. Попълнете полетата „Настояща парола”, „Нова парола” и „Повторете”.

 4. Натиснете бутона „Запази”.

Ако забележите несъответствие между броя на резервациите показани в профила Ви, и действителния брой направени резервации, моля свържете се с нас.

 

Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: