Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Yaris Hybrid
Image alt
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car

Вземи под наем Toyota Yaris Hybrid or SIMILAR EDAR

YARIS HYBRID е тих, икономичен и пъргав. Гарантира комфорт и контрол при всяко пътуване!
YARIS HYBRID е изключително лесен за управление, интелигентен и надежден. Енергичните линии и изискани детайли не просто осигуряват шофиране лишено от стрес, но и добавят доза стил към всяко пътуване. YARIS е стандартно оборудван с системи за сигурност Toyota Safety Sense. Активните технологии гарантират сигурност дори и при най-рискови ситуации, независимо дали в града, извън населено място или по магистрала.
Увереност под напрежение 
YARIS HYBRID под наем има естествена способност да превърне едно обикновено пътуване в изживяване изпълнено с жизненост и енергия.
Открийте града с електрическо шофиране през над 50% от време, без да е необходими да презареждате батериите. 
2021 Автоматична
5 места 100
5 врати 2 куфара
Климатик Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

63.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
 • Дезинфекциран автомобил
 • Икономичен хибрид
 • Неограничен пробег
 • Вградена навигация
 • Автоматична скоростна кутия
 • Платена винетна такса
 • Заместващ автомобил при технически проблем 
 • 20% ДДС
 • Гарантиран модел

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
 • Image alt
 • Image alt
 • Image alt
Последвайте ни: