Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota RAV4 Hybrid + Navi
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car

Вземи под наем Toyota RAV4 Hybrid + Navi or SIMILAR FDAR

Toyota RAV4 Hybrid под наем е истински SUV без компромиси, създаден да бъде управляван.
Неговата иновативна самозареждаща се хибридна система Hybrid Dynamic Force с 2.5-литров двигател, е-CVT трансмисия и мощност от 222 конски сили гарантира, че ще се възползвате от всички предимства на електрическата енергия без неудобства.
Съвършен комфорт за всички на борда
Специално проектираните предни седалки предоставят висока позиция и пълно удобство, докато в задната част разполагате с щедро място за сядане и много простор за краката, позволяващо на пътниците да се разположат удобно. Оборудван с климатроник, навигация, мултимедийна система с 7“ дисплей и отделен 4.2“ мултиинформационен дисплей, автоматично превключване между къси и дълги светлини, адаптивна система за поддържане на постоянна скорост, система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходци, система за следене на пътната лента...
Спокойствие за всички на пътя
RAV4 e със здрава външна конструкция и с модерен интериор, който е толкова удобен, колкото и просторен. Оборудван е с широката гама от активни функции за безопасност, които ви позволяват да шофирате с пълна увереност, в изключителна безопасност и комфорт. Toyota Safety Sense сега предоставя още повече интелигентни функции, издигайки шофирането до нови висоти.
RAV4 Hybrid под наем e създаден за всеки град и всеки път.
RAV4 ви дава увереност във всяка ситуация на пътя - от високоскоростните магистрали до задръстените градове с ограничения в нивата на вредни емисии и предизвикателни пътни условия.
2021 Автоматична
5 места 222
5 врати 3 куфара
Климатроник Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

83.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

 • Цената включва:
 • Дезинфекциран автомобил
 • Нов модел '2021
 • Икономичен хибрид
 • Навигационна система
 • Неограничен пробег
 • Платена винетна такса
 • Заместващ автомобил при техническа неизправност
 • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
 • Image alt
 • Image alt
 • Image alt
Последвайте ни: