Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Proace Verso
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt

Вземи под наем Toyota Proace Verso

PROACE VERSO е създаден за активен живот.
PROACE VERSO е изключително комфортен пътнически автомобил с до 9 места, който предлага щедро пространство, хитроумни и практични решения за всеки вкус. В допълнение, интелигентните му характеристики и вградени иновативни технологии работят така, че да улеснят вашето пътуване.
Пространство, което се нагажда по Ваш вкус
Животът е по-лесен с PROACE VERSO под наем. Отваряем заден прозорец и странична врата, отваряща се само с едно движение на крака, са само част от удобствата, за които мечтаете. 
PROACE VERSO под наем Ви помага да намерите решение за всички Ваши нужди. Със сигурност ще Ви впечатли и набора от характеристики, а допълнителните системи за сигурност, Ви позволяват да пътувате комфортно и с удоволствие.
По-добър начин
PROACE VERSO под наем предлага решения за всеки стил. Дали в бизнеса Ви или на разходка със семейството,  PROACE VERSO прави всяко пътуване удоволствие.
2019 Ръчна
8 места 120
4 врати 6 куфара
Климатик Дизел

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

8.00 € / ден - 80.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Македония, Сърбия, Турция). Начислява се административна такса в зависимост от периода за наем на автомобил. (Моля, посочете брой дни)

Еднократни такси

Предплатено гориво

105.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
  • Модел '2019
  • 8 места
  • Платена винетна такса
  • Неограничен пробег
  • Заместващ автомобил при техническа неизправност
  • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: