Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Land Cruiser
Image alt
Image alt
Image alt
кола под наем, rent a car

Вземи под наем Toyota Land Cruiser + Navi оr SIMILAR LFAR

Сила и устременост
Land Cruiser изпъква с репутация и с модерен здрав външен вид. Всяка извивка е с цел. Капакът е оформен за подобряване на видимостта, а фаровете и отворите за охлаждане на решетката са по-високи, за да увеличат максимално защитата и дълбочината на гасене.

Винаги защитен
Снабден с Toyota Safety Sense 2,  набор от активни технологии за безопасност, включително система за предотвратяване на сблъсък, с детектор за пешеходци; Адаптивен круиз контрол; Сигнал за напускане на лентата; и асистент за пътни знаци.

Готов да покорява
От преминаването през река до слизането по скалиста писта, способността на Land Cruiser да преодолява най-грубия офроуд терен и да сте в безопасност, е благодарение на легендарната комбинация от характеристики за движение, както по пътното платно, така и извън него.
2021 Автоматична
7 места 204
5 врати 5 куфара
Климатроник Дизел

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

83.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

 1. Цената включва: 
 • Дезинфекциран автомобил
 • Нов модел '2021
 • Навигационна система
 • Неограничен пробег
 • Платена винетна такса
 • Заместващ автомобил при техническа неизправност
 • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
 • Image alt
 • Image alt
 • Image alt
Последвайте ни: