Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Highlander
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car

Вземи под наем Toyota Highlander Hybrid + Navi оr SIMILAR LFAR

Елегантен и изискан, дизайнът на Highlander заявява сериозна стилова позиция, докато луксозният интериор пасва удобно на цялото семейство.

Highlander е с 2,5 хибриден двигател с мощност 248 конски сили, който предлага най-доброто от двата свята. Той разполага с достатъчно мощ за дълги пътувания с висока скорост по магистрала и постига ниски нива на CO₂ емисии при движение в градския трафик. Изберете най-подходящия за Вас стил на шофиране благодарение на режимите NORMAL, ECO и SPORT и техния ярък и индивидуален характер.

Вътрешното пространство на Toyota Highlander може да се адаптира към конкретните нужди при всяко пътуване. Ако и седемте пътнически места са заети, багажният обем от 332 литра ще осигури достатъчно място за багажа на всички. Сгъването на последния ред седалки разширява капацитета до 865 литра, а сгъването и на втория ред увеличава багажното пространство до удивителните 1909 литра.
2021 Автоматична
7 места 248
5 врати 5 куфара
Климатроник Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

83.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

 1. Цената включва: 
 • Дезинфекциран автомобил
 • Нов модел '2021
 • Икономичен хибрид
 • Навигационна система
 • Неограничен пробег
 • Платена винетна такса
 • Заместващ автомобил при техническа неизправност
 • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
 • Image alt
 • Image alt
 • Image alt
Последвайте ни: