Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Corolla TS
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt

Вземи под наем Toyota Corolla TS or SIMILAR FWAR

Седнете и се отпуснете в Toyota Corolla Touring Sports - комби автомобил под наем
Купето на Corolla комби е създадено с мисъл за вашия комфорт... Оборудвана с климатроник, електрически управляеми стъкла, електрически огледала, централно заключване, отопляеми странични огледала, автоматични LED светлини, управление на аудиосистемата и адаптивния круиз контрол от волана. Багажникът на Corolla Touring Sports - комби  предоставя изключителен обем, за да побере всичко необходимо.
Интелигентен  и практичен
Новата  Corolla Touring Sports ви осигурява пространството, от което се нуждаете, когато се нуждаете. Пътниците в задната част на купето се чувстват точно толкова удобно, колкото и тези отпред. Щедрият багажник ще побере всичко благодарение на регулируемата му кора, странични джобове и лесно сгъваеми задни седалки. Когато се налага да отворите багажника, а ръцете ви са пълни, просто плъзнете крака си под задната броня, и той ще се отвори автоматично.
Toyota Corolla е стилна, ефикасна и забавна за управление. Corolla Hybrid под наем ви предоставя усещане за динамика в съчетание с превъзходно пътно поведение, стабилност и изключителна сигурност. Наслади се на удоволствието да шофираш хибридите на Toyota. Автоматична e-CVT трансмисия,  енергичен и отзивчив в града, 1.8-литровият хибриден двигател  осигуряват спокойно шофиране. Разходът на гориво и намалените емисии достигат нулата, когато шофирате само в електрически режим.
Сигурността при Toyota Corolla не е опция, а стандарт
Система  за управление на динамичната устойчивост, 7 въздушни възглавници ... Уникалната система за сигурност Toyota Safety Sense включва серия усъвършенствани характеристики, които улесняват шофирането, докато вие и останалите пътници сте в безопасност.
 
2021 Автоматична
5 места 180
5 врати 3 куфара
Климатроник Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

65.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
  • Дезинфекциран автомобил
  • Нов модел '2021
  • Икономичен хибрид
  • Неограничен пробег
  • Платена винетна такса
  • Заместващ автомобил при технически проблем
  • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: