Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Corolla Sedan + Navi
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt

Вземи под наем Toyota Corolla Sedan or SIMILAR FCAR

Ще се влюбите с Corolla Sedan HYBRID под наем
Н
езависимо дали шофирате в града или по магистралата, Corolla седан под наем Ви осигурява динамично шофиране благодарение на самозареждащата се хибридна батерия.
С напълно нов подход към дизайна и технологията, най-продаваният в света автомобил има всичко, от което се нуждаете докато си почивате: лъскав нов екстериор, напълно обновен интериор, редица усъвършенствани технологии, подобрени системи за сигурност.
Впечатляваща отвътре навън
Новата Corolla седан е оборудвана с умни технологии, лесни за използване. Например функция за разпознаване на гласа Ви, чрез която можете да правите обаждания и да сменяте музиката, която слушате, без да махате ръцете си от волана. Оборудвана е с климатроник, електрически стъкла, електрически огледала, централно заключване, отопляеми странични огледала, стерео система, управление на мултимедията от волан, LED светлини.
Corolla има просторна задна седалка с достатъчно място за краката на пътниците. А багажникът на Corolla седан е един от най-просторните, готов да побере и повече от 2 куфара.
Corolla седан под наем е повече от просто страхотно шофиране - удобният кокпит е проектиран спрямо вашите нужди, а усъвършенстваната система Toyota Safety Sense осигурява сигурност на всеки участник на пътя.
Ефективен разход на гориво, ниски емисии на CO2 и приятно шофиране
Енергичен и отзивчив в града, 1.8-литровият хибриден двигател осигурява плавно и спокойно шофиране във всяка ситуация. Още повече, че никога няма да ви се наложи да го зареждате, защото Corolla седан се самозарежда. Тя е хибридът, такъв какъвто е замислен да бъде!
2021 Автоматична
5 места 122
4 врати 2 куфара
Климатроник Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

65.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
  • Дезинфекциран автомобил
  • Нов модел '2021
  • Икономичен хибрид
  • Неограничен пробег
  • Заместващ автомобил при технически проблем
  • Платена винетна такса
  • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: