Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Corolla HB
Image alt
Image alt
Image alt

Вземи под наем Toyota Corolla HB or SIMILAR CDMR

Чисто новата Toyota Corolla под наем
Ако сте традиционалист, изберете новата Corolla с конвенционален двигател: 1,2-литров турбобензинов, с 116 конски сили.
Стилна, ефикасна и забавна за управление новата Corolla е Вашата модерна икона под наем. Corolla ви предоставя усещане за динамика в съчетание с превъзходно пътно поведение, стабилност и изключителна сигурност.
Седнете и се отпуснете
Купето на Corolla е създадено с мисъл за вашия комфорт. Спортната седалка на водача  осигурява стабилна позиция и се грижи за вашия комфорт при дълги пътувания. Позицията на управление е възможно най-естествена, а бутоните на волана и контролните уреди са разположени така, че ръцете ви да останат на едно място. Оборудвана е с климатик, автоматични предни и задни електрически стъкла, централно дистанционно заключване, електрическа ръчна спирачка, LED светлини,  радио  със CD плейър, Bluetooth и не на последно място – голям багажник. А пътниците се наслаждават на комфорта и обезшумеността в купето.
Сигурността при Toyota Corolla не е опция, а стандарт
Система за управление на динамичната устойчивост на автомобила и 7 въздушни възглавници са стандарт. А уникалната система за сигурност Toyota Safety Sense включва серия усъвършенствани характеристики, които улесняват шофирането, докато вие и останалите пътници сте в безопасност.
2021 Ръчна
5 места 116
5 врати 2 куфара
Климатик Бензин

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

75.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
  • Дезинфекциран автомобил
  • Нов модел '2021
  • Неограничен пробег
  • Платена винетна такса
  • Заместващ автомобил при технически проблем
  • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: