Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Corolla HB Hybrid
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car
кола под наем, rent a car

Вземи под наем Toyota Corolla HB Hybrid or SIMILAR CDAR

Ще се влюбите  в динамичното поведение Toyota Corolla Hatchback HYBRID под наем
Н
аслади се на удоволствието да шофираш новия хибриден модел на Toyota. Енергичен и отзивчив в града, 1.8-литровият хибриден двигател осигурява спокойно шофиране. Разходът на гориво и намалените емисии достигат нулата, когато шофирате само в електрически режим.
Toyota Corolla хечбек е стилна, ефикасна и забавна за управление. Corolla хечбек Hybrid под наем ви предоставя усещане за динамика в съчетание с превъзходно пътно поведение, стабилност и изключителна сигурност.
Сигурността при Toyota Corolla хечбек не е опция, а стандарт
Уникалната система за сигурност Toyota Safety Sense включва серия усъвършенствани характеристики, които улесняват шофирането, докато вие и останалите пътници сте в безопасност.
Седнете и се отпуснете
Купето на Corolla хечбек е създадено с мисъл за вашия комфорт... Оборудвана с климатроник, електрически стъкла, електрически огледала, централно заключване, отопляеми странични огледала, LED светлини. Багажникът на Corolla хечбек Ви предоставя достатъчно голям багажник, за да побере 2 големи куфара и по-малък.
2021 Автоматична
5 места 122
5 врати 2 куфара
Климатроник Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

65.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
  • Дезинфекциран автомобил
  • Нов модел '2021
  • Икономичен хибрид
  • Платена винетна такса
  • Неограничен пробег
  • Заместващ автомобил при технически проблем
  • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
  • Image alt
  • Image alt
  • Image alt
Последвайте ни: