Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota Camry + Navi
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt

Вземи под наем Toyota Camry + Navi or SIMILAR LLAR

Новата лимузина на Toyota - Camry Hybrid под наем е Вашата печеливша комбинация.
С нея Вие получавате най-доброто от изтънчената елегантност на качествения седан, всички доказани безспорни предимства на Toyota Hybrid, заедно с модерната технология, забележително представяне, елегантен дизайн и удобство.
Новият 2.5-литров хибриден двигател предлага забележителна мощност и въртящ момент, комбинирани с отлична икономия на гориво, ниски нива на CO2 емисии и невероятно тихо шофиране. Устойчивото шаси, по-ниският център на тежестта и модерното двойно независимо окачване осигуряват отлично следене на пътя, удобство и чувство за контрол.
Със Camry Hybrid под наем съчетавате динамиката със стила.
Новият Camry Hybrid предлага зашеметяващ външен вид, изискан комфорт, изобилие от интуитивни технологии и ви награждава с невероятно изживяване зад волана.
Безупречно свързани
Отпуснете се в изисканото купе, което комбинира елегантен дизайн, качествени материали и удобството на широко пространство на предните и задните седалки, както и достатъчно място за всичкия ви багаж. Изобилието на технологии допълва изживяването с детайлна интегрирана информация, представена на трите дисплея, вкл. и цветния Head-up дисплей, който прави навигацията още по-лесна. Аудио системата JBL с девет високоговорителя вдъхва живот на музиката, докато безжичното зарядно за телефона ви избавя от досадните кабели.
По-интелигентни и в пълна безопасна
Новата Toyota Camry Hybrid е стандартно оборудвана със системата за безопасност Toyota Safety Sense, която осигурява уникален пакет от модерни технологии за подпомагане на шофирането. Радари и камери ви помагат във всички аспекти - от забелязване на потенциален сблъсък до следене на пътни знаци. Допълни екстри като следене на мъртвата зона в огледалото спомага за безопасна смяна на пътната лента, докато интелигентният сонар и системата за следене на пространството зад автомобила с подпомагане на спирането (RCTA) ви помага лесно да паркирате на заден ход. Тези и всички други системи Ви гарантират абсолютно спокойствие: Автоматични дълги светлини; Следене на пътните знаци; Система Pre-Crash System (PCS) с разпознаване на пешеходци; Адаптивна система за поддържане на постоянна скорост; Системата за предупреждение при напускане на пътна лента с контрол в управлението
Лимузина на TOYOTA - Camry Hybrid Ви предлага всичко в едно!
 
2019 Автоматична
5 места 218
4 врати 3 куфара
Климатроник Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

80.00 € / ден - 80.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

75.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
 • Дезинфекциран автомобил
 • Модел '2019
 • Премиум лимузина 
 • Навигационна система
 • Икономичен хибрид
 • Неограничен пробег
 • Платена винетна такса
 • Заместващ автомобил при технически проблем
 • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
 • Image alt
 • Image alt
 • Image alt
Последвайте ни: