Image alt
Вземи под наем rent a car Toyota C-HR Hybrid + Navi
Image alt
Image alt
Image alt
Image alt

Вземи под наем Toyota C-HR Hybrid or SIMILAR PDAR

Вземи компактния Toyota C-HR под наем – кросовърът, вдъхновен от самия живот.
С отличителен дизайн и динамично хибридно задвижване, Toyota C-HR е идеалният автомобил за активен начин на живот.
C-HR с 2,0-литров Dynamic Force хибриден двигател с автоматична CVT-трансмисия и мощност от 184 конски сили се подчинява на водача пъргаво като спортен хечбек, предлагайки удобството на SUV.
Настъпи газта и веднага ще усетиш ускорението. Завърти волана и Toyota C-HR ще отговори с безупречна линейна реакция, запазваща своето постоянство при всякакви пътни условия.
Oчаквайки неочакваното, C-HR под наем Ви гарантира безкомпромисна сигурност с Toyota Safety Sense технологиите:
 • Система за предотвратяване на сблъсък с разпознаване на пешеходците
 • Сигнализация за напускане на лентата на движение
 • Автоматични дълги светлини
 • Асистент пътни знаци
 • Адаптивен Cruise Control
А вътре в Toyota C-HR фокусът е само един: ти!
Ти контролираш елегантните уреди, разположени безупречно в кокпита. Висококачествени материали – всяка част от интериора на C-HR е напълно уникална и се слива с останалите, за ненадминат комфорт на всички пътници.
Както другите автомобили в този клас, Toyota C-HR има електрически управляеми предни и задни стъкла, централно дистанционно заключване, елетрическа ръчна спирачка, автоматични LED светлини, автоматични чистачки, управление на мултимедията от волана, климатроник и голям багажник. Разходът на горивo е гарантирано нисък, особено при извънградско каране.
 
2021 Автоматична
5 места 184
5 врати 2 куфара
Климатроник Бензин/Хибрид

Екстри

3G WiFi

2.00 € / ден - 60.00 € максимум Отпуснете се и се насладете на Вашата почивка с бърз 3G интернет в автомобила, навсякъде по пътищата на България. Безжичният WiFi рутер е лек, без кабели и компактни размери. Поддържа преносими компютри, смартфони и таблети.

GPS

4.00 € / ден - 60.00 € максимум Навигационната система на Тoyota Ви предлага: Пълно покритие с карти за Европа, Свързани услуги: Auto-navigation, Google Street View, Google Search, Coyote, който Ви предупреждава за камерите по пътя, свободни парко-места, бензиностанции и цени на гориво, и информация за времето, Aha и Twitter, предупреждение за превишена скорост, база с POI, text-to-speech, 3D карти, гласово управление, WiFi антена

Допълнителен шофьор

1.50 € / ден - 30.00 € максимум Можете да се възползвате от допълнителен шофьор при наем на автомобила. Ще ви бъдат начислени по € 1,50 на ден съгласно Общите ни условия за наем. Допълнителният шофьор трябва също да отговаря на изискванията за минимална възраст.

Детско столче (9-18кг)

4.00 € / ден - 40.00 € максимум Детските седалки на Toyota осигуряват комфортно и безопасно пътуване на Вас и децата Ви. Предназначени са за деца на възраст между 8 месеца и 4 години ( от 9 до 18 кг). Обезопасяването е с 5-точков колан, който се регулира само през една точка. Меките дълбоки страници и облегалка осигуряват допълнителен комфорт и удобство.

Booster (15-36кг)

2.50 € / ден - 25.00 € максимум Допълнителният Booster на Toyota осигурява комфортно и безопасно пътуване на Вашите по-големи деца - на 3 и повече години (от 18 до 36 кг). Меката седалка осигурява допълнителен комфорт и удобство.

Пътуване в чужбина

100.00 € / ден - 100.00 € максимум Възможно е при предварителна заявка и одобрение за всички държави членки в Европейския съюз, както и съседни на България страни (Турция Европейска част и Македония). Начислява се еднократна административна такса от 80 евро и се блокира втори депозит.За изпълнение на заявката се нуждаем от 3 работни дни предварително известие от страна на наемателя.

Еднократни такси

Предплатено гориво

65.00 € Освобождава Ви от задължение да зареждате автомобила преди да бъде върнат.

Image alt

Условия за наем

Цената включва:
 • Модел '2021
 • Навигация
 • Икономичен хибрид
 • Неограничен пробег
 • Платена винетна такса
 • Заместващ автомобил при технически проблем
 • 20% ДДС

Рейтинг

(0 оценки)
Отлично
(0)
Добро
(0)
Задоволително
(0)
Лошо
(0)
Много лошо
(0)
Резервирай
Платете с:
 • Image alt
 • Image alt
 • Image alt
Последвайте ни: